DEJT MED LILLKUSINEN OCH NÅGOT SPÄNNANDE VÄNTAR RUNT HÖRNET…

Så härligt med fredag… visst!!! Vi har loggat ut från våra jobb, varit och handlat helgmaten och nu andas vi ut lite här hemma.

Innan vi reste till Mallorca så hade vi en dejt med lillkusinen här hemma. Han log och var glad mest hela tiden men inte när jag skulle försöka fånga honom på bild. Då undrade han över vad det var för grej som dök upp mitt i när vi hade det som allra roligast. Tänk att man älska en liten varelse så gränslöst mycket. Och som han växer… nu är han redan 3,5 månader gammal och på söndag ses vi igen. Det gäller att hänga med.

I morgon ska jag få träffa lillpojken och det lilla flickebarnet också. Det hör till att de ska få flyplatspresenter när vi varit ute och rest.

Nu till vad som väntar runt hörnet. Vet ni… jag hade inte en tanke på att jag skulle lämna min nuvarande tjänst. Jag som trivs som fisken. Att få jobba i ledningsgrupper och med ledarskap från sidan som man gör som HR Business Partner är ju det bästa som finns tycker jag. Det team som jag tillhör heter HR Business och nu har jag efter en del funderande tackat ja till att leda HR Business framåt eftersom min nuvarande chef kliver vidare till en annan tjänst som huvudansvarig för alla enheter inom HR. Alltså jag är så taggad och det ska bli så spännande. Men det är ju världens bästa gäng jag jobbar med så jag vet att vi tillsammans kommer att fixa alla våra utmaningar framåt. Det var rätt många år sedan som jag jobbade som chef/ledare själv men nu är det bara att damma av de skills jag har och skaffa mig ännu fler.

Andra i min omgivning börjar visst varva ner nu men jag levlar upp i stället haha. Så kan det bli! Den 1/10 kliver jag på, och det är ju snart, så det snurrar runt rätt mycket tankar i mitt huvud just nu. Men kul ska det bli!

Ha en fin uppstart på helgen!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 Comments
 • Kia
  september 22, 2023

  Stort GRATTIS till din nya tjänst 🤩💪❤️🤩

  • tiname@live.se
   september 24, 2023

   Tack snälla du! Det blir spännande det här :-). Kram //Tina

 • Lena - gott för själen
  september 23, 2023

  Men stort grattis! Så himla kul! Kan tro att det kommer att gå finfint!

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   september 24, 2023

   Tack Lena! Det känns härligt med en ny utmaning. Kram //Tina

 • Ulrica
  september 23, 2023

  WOW, stort grattis till nya jobbet, jag är säker på att du kommer greja det med glans ❤️.
  KRAAAAM

  • Mari-Anne
   september 24, 2023

   Lycka till 🥀

   • tiname@live.se
    september 24, 2023

    Tack snälla M-A!!! Kram Tina

  • tiname@live.se
   september 24, 2023

   Tack för din support Ulrica!!! Kram Tina

Previous
RESTEN AV MALLORCAVECKAN…