KONSERT MED MARKUS KRUNEGÅRD…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Vila och Bubbleroom.

Igår kväll tog vi 3:ans buss från S:t Eriksplan till Slussen och gick den korta biten upp till Mosebacke. Markus Krunegård körde sin fjärde och sista spelning där på terassen och vilken konsert vi fick! Vädret var bästa tänkbara, Markus var på topp och likaså publiken. Det är något visst med hyfsat små spelningar tycker jag. Man kommer så nära och då blir upplevelsen något helt annat än om man går på en arenaspelning.

Min grovstickade tröja har jag köpt i en liten butik i Visby och just grovstickade tröjor är lite svåra att få tag på men HÄR finns en som också är så himla snygg. HÄR finns ett par snygga jeans som är lite sådär lagom trasiga till ett bra pris.

En konsertkväll när den är som bäst! Älskar den här Norrköpingskillen; så charmig och härlig. Och jag är hyfsat avundsjuk på Vendela som har haft förmånen att få träffa honom.

Nu väntar en ny vecka och jag måste passa på att tacka så mycket för alla grattis till nya jobbet som jag fått i olika kanaler. De värmer ska ni veta! I morgon blir det jobb på Arlanda med lite överlämning, på tisdag jobb i Norrköping, lite hemmajobb i mitten på veckan och sen avrundar jag med fredagsjobb på Arlanda. Jag ska också på en AW med en fin kompis så jag ser fram emot veckan som kommer.

Ha en fin uppstart på nya veckan så hörs vi snart igen!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  september 25, 2023

  Gillar Markus Krunegård och så rolig att få se honom live.
  Säger väl grattis jag med till nya jobbet. Men något som jag missat.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   september 27, 2023

   Ja han är såååå bra live! Tack så mycket för grattis 🙂 Kram //Tina

Previous
DEJT MED LILLKUSINEN OCH NÅGOT SPÄNNANDE VÄNTAR RUNT HÖRNET…