DEN ALLRA LYXIGASTE STARTEN PÅ HELGEN…

Efter den här jobbveckan som har varit ett mötesmarathon så unnade jag mig att runda av vid 16-tiden för hämtning av lillpojken och vårt lilla flickebarn på förskolan. Det var högsta prioritet idag! Som jag längtat efter dessa små, och så mysigt att få krama på dem igen. Det var den allra lyxigaste starten på helgen att få följa med dem hem ett par-tre timmar!

Innan jag gick hemåt för att äta fredagsmiddag med min Per så blev jag bjuden på ostron med bubbel och visst är det en lyxig start på helgen det med?

Finaste Lillpojken (han kallades för det innan han föddes) och hans pappa Jacob. Vår Johannes kallades för Lilleman eftersom han var lillebror till Jacob så Loa kommer nog liksom Johannes få behålla sitt bebisnamn i vissa sammanhang.

Och den här då, som är vårt lilla flickebarn. Hon som har börjat dansa på balettakademien med strängaste lärarinnan. Där får inga föräldrar följa med in i danssalen minsann. Inte förrän det är dags för dansuppvisning kommer mamma och pappa att få se på. Och som hon älskar det!

Efter en lyxig förrätt så vad det dags för mig att gå hemåt längs med mysigaste gatan i Vasastan; Rörstrandsgatan. Det var så härligt att se att krogarna som gapat tomma nu i två år var fyllda av gäster. Många har nog varit sjuka i Omikron och Stockholm börjar leva igen. Underbar känsla! Igår gjorde vi också något härligt som gav mig sjukt mycket energi. En cliffhanger… jag vet!

Ha en fin uppstart på helgen!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Lena - gott för själen
  februari 12, 2022

  Så söt liten tjej! Och vad gott med ostron. Lyxigt att bli bjuden på det. Härligt att ni har så nära till varandra.

  Och där kom jag i mål med mitt ikapp-läsande! 🙂

  Ha en fin helg!

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   februari 13, 2022

   Ja, eller hur! Verkligen lyxigt; både med bubbel och ostron och att ha alla barnen runt hörnet. Ha en fortsatt fin söndag! Kram //Tina

 • mamma C
  februari 12, 2022

  Vilken härlig början på en skön helg som väntar.
  Så fina de är dina barnbarn.
  Ha en bra lördag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   februari 13, 2022

   Tack Carin! Ha en fortsatt fin söndag! Kram //Tina

 • Monika
  februari 12, 2022

  Åååh såååå gooooott! Ostron är en riktig favorit hos mig.
  Kram Monika

  • tiname@live.se
   februari 13, 2022

   Eller hur!!! Kram //Tina

Previous
YRVAKEN…