VI GÖR ETT NYTT FÖRSÖK…

Ja vilka långa och intensiva jobbdagar det blev för mig den här veckan. Tidiga morgnar och sena kvällar men så blir det ibland; vissa perioder är lugnare och då kan jag ta det lite mer soft, andra perioder så brakar det loss ordentligt och jag får jobba häcken av mig. Det brukar ändå jämna ut sig i längden som tur är.

Apropå soft… vi blev ju blåsta på vår Gran Canariaresa nu i februari. Om en dryg vecka skulle vi varit där, solat på vår altan med vår egen pool eller varit på stranden precis nedanför hotellet och bara kopplat av och haft det mysigt. Men vi valde ju att boka av som ni vet.

Men nu har vi smidit nya planer och gör ett nytt försök. “Någon” fyller ju jämnt i början på maj och vi skulle egentligen resa till Palma över en långhelg men när vi nu blev blåsta på Gran Canariaresan så bestämde vi oss för att stanna på Mallorca lite längre än tänkt. Vi kommer att åka dit i 11 dagar i stället för 4 som det var tänkt från början.

Vi startar upp med ett par dagar i Palma bara för att landa. Sen åker vi vidare till något mysigt ställe några nätter. Vi vet dock inte vart än men vi vet att vi vill bo nära en strand. Kanske tillbaka till Illetas eller något annat liknande ställe. Det tål att tänkas på. Hotell, lägenhet eller en studio… allt är av intresse. Har ni några bra förslag så hör av er!

I mitten av veckan är planen att vi ska bo i Puerto de Sóller som är ett av våra favoritställen på Mallorca. Där stannar vi i några dagar tänker vi för att sen avsluta med att bo några nätter på Hotel Cort inne i Palma innan vi reser hem till Sverige igen. Kanske hinner vi med ett besök på härliga Puro Beach innan det är dags att avrunda.

Det känns fantastiskt att ha detta att se fram emot!

Tänk att vi redan är inne i mitten på februari. Snart har vi avverkat hälften av min värsta månad av alla. Det har gått förvånansvärt snabbt ändå tycker jag trots vår inställda GC-resa. När mars kommer så tror jag alltid att våren ska komma vilken den sällan gör för ips vips så drar det in ett snöoväder när man minst anar det; men det blir ändå ljusare för varje dag, de soliga dagarna blir fler och fler och bara känslan av att vi kan få snudda vid våren lyfter mig under månaden mars. Vi är snart där…

Men nu njuter vi av att det är helg och att vi ikväll är bortbjudna på middag. Lyxigt!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 Comments
 • Kia
  februari 12, 2022

  Va mysigt att ha den resan att se framåt 👌❤️🌟

  • tiname@live.se
   februari 13, 2022

   Ja verkligen! Det ska bli så härligt 🙂 Kram //Tina

 • Monika
  februari 12, 2022

  Låter som en härlig resa. Är lite nyfiken på varför du tycker sämre om februari än januari. Januari är min månad som gärna får försvinna ur almanackan. Jag avskyr mörker och januari är sååå mörk, extra mörk när all julbelysning försvinner, i februari är det lite ljusare och ofta mer sol.
  Kram Monika

  • tiname@live.se
   februari 13, 2022

   Jag tror att det är för att i januari är det helger i början som gör att delar av den månaden bara försvinner. Under februari så är jag så himla trött på kyla och mörker och under den månaden så känns det alltid som att vintern aldrig kommer att ta slut. Det är den kortaste månaden men för mig så känns den som den längsta. Det är säkert för att det är “upploppet” innan våren kommer. Kram //Tina

 • Helene
  februari 13, 2022

  Vad mysigt med Mallorca min absoluta favorit ö❤️
  Hade en liten mysig lägenhet där i mitt tidigare liv, så där har man varit många gånger.
  Om ni bilar runt kan jag rekommendera er att åka till stranden Cala Agulla som ligger utanför Cala Ratjada likaså en annan mysig strand i vacker omgivning är Costa de los Pinos den kusten (utanför Cala Bona/Cala Millor) är så vacker. Jag och mannen gifte oss på Mallorca och har oxå fått boka av resor bla hade vi bokat att fira vår bröllopsdag där😊

  • tiname@live.se
   februari 13, 2022

   Så härligt att du har haft eget boende där och att ni också gifte er där. Ja, det är verkligen en favoritö! Tusen tack för tips. De ska jag kolla upp på en gång. Ha en fortsatt fin söndag! Kram //Tina

 • Lena - gott för själen
  februari 14, 2022

  Åh vad härligt att ha en sån mysig resa att se fram emot!

  Kram Lena

Previous
DEN ALLRA LYXIGASTE STARTEN PÅ HELGEN…