YRVAKEN…

Inlägget innehåller länkar till Åhléns och Hemtex.

Det är alltid speciellt att byta miljö från sovrummet på Gotland till sovrummet i Stockholm. Jag vaknar oftast någon gång under första natten och somnar förvisso snabbt om igen men innan jag somnar om så hinner jag ändå reflektera över att jag inte har en susning om vart jag är. Yrvaken som jag är så tar det alltid en liten stund innan jag landar i vilket hem jag befinner mig i. Känner ni igen det när ni byter sovmiljö?

Jag tänkte att jag skulle passa på att berätta lite om grejerna vi har i vårt sovrum. Vi börjar på hyllan från höger. Där har vi tre små ljuslyktor som har tillverkats av en kompis från Gotland; Eva Göthberg. Hon är en grym keramiker och hennes fina grejer hittar ni via den HÄR sidan. Till vänster om dem, på böckerna, har vi en liten skulptur som jag köpte på Poros i Grekland för massor av år sedan. Elefanten bredvid köpte jag på en loppis i Tofta och det lär finnas fler i samma serie men jag har inte hittat några än. Jag håller utkik! Tavlorna har vår fd kollega från PayEx-tiden Lotta Ingelse skapat och är ni intresserade av att kolla in hennes grejer så får ni helt enkelt googla henne. Hon är grym! Klockan på mina magasin kommer från Pers någon släkting. Den funkar inte men den är vacker.

Den egyptiska obelixen och Ramsesstatyetten är minnen från Egypten där några skurkar lurade skjortan av oss. Obelisken är fusk rakt igenom förstod vi när vi kom hem men den andra är faktiskt tillverkad av alabaster. Jag var svinsur länge över den blåsningen men idag kan jag ändå skratta åt hur blåögda vi var. Samtidigt känner jag att de behövde de där slantarna mer än vi och jag har ännu idag svårt för att pruta på något som redan från början är billigt just av den anledningen. Hur ser ni på det där med prutning?

Den lilla munken och lyckodjuret finns det ingen historia kring men jag tänker att de tillsammans kanske är en bra kombo.

Hotellkuddar till 30% rabatt finns HÄR. Liknande kuddfodral HÄR. Jag tycker att det är skönast med riktigt svala lakan och HÄR hittar ni ett set i Percale. Oslagbart om man vill sova svalt. Vårt överkast hittar ni HÄR.

Nu väntar ännu en fullspäckad morgondag jobbmässigt. Det är då jag funkar som allra bäst; när det är hårt tryck och man måste vara på tå från morgon till kväll. Kul! Är det för lite att göra så blir jag sååååå lat och får ingenting ifrån mig.

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Lena - gott för själen
  februari 12, 2022

  Så fint! Så roligt att ha en massa prylar med historia bakom. Både från släkt och resor.

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   februari 13, 2022

   Ja, eller hur. Visst är det kul! Kram //Tina

Previous
VI LÄMNADE ETT VÄLDIGT VACKERT GOTLAND…