Allmänt

EN SNABB FIKADEJT MED HENNE…

Idag har det varit full rulle med jobb, MR och en snabb fikadejt med den här sköna bönan. Men vi tar det från början…

Vi landade in rätt sent här hemma i går kväll. Vi fick köra av gotlandsfärjan rätt sent och när vi väl hade packat ur bilen och lämnat den på Brommaplan så var det förseningar i tunnelbanan. När allt var uppackat så var det bums isäng. Tyvärr hade jag lite svårt att somna eftersom jag funderade rätt mycket på resultatet av den MR som jag skulle på under förmiddagen idag. Jag har varit med om det tidigare och det är ingen speciellt trevlig upplevelse att åka in i den där trumman. Klaustrofobiskt… och lång tid tar det också. 15 + 20 + 20 minuter med små pauser emellan. Men nu är det gjort och då är det bara att invänta svaret.

Nu över till henne… den där härliga sprudlande tjejen som jag lärde känna på ett bloggevent för några år sedan.

Helena och jag har hållit kontakten sedan dess; jag har hälsat på henne i Västerås, hon har varit över till mig på Gotland tillsammans med ett gäng fina bloggkompisar, vi har också varit hos henne i Lofsdalen där hon och hennes familj har ett magsikt fint litet fjällhus, och vi har setts på AW:s här i Stockholm.

Idag skulle hon och hennes man hit till Stockholm för att fixa lite ärenden och då passade vi på att mötas upp för en snabb fikadejt på Mellqvist på Rörstrandsgatan. Så roligt och mysigt att få träffa henne igen. Vi hade tusen saker att prata om och det gick i turbofart för vi hade inte så mycket tid på oss så vi får helt enkelt boka in en ny dejt när vi har lite mer tid. Men så kul att hon hörde av sig och ville ses en snabbis när hon var här i krokarna.

HÄR hittar ni Helenas blogg. Helena jobbar bland annat med inredning och styling och de har två vackra boenden samt ett tredje på gång i Spanien. Så vill ni följa den inredningsresan så tycker jag att ni ska kika in.

I morgon ska jag åka till Arlanda och jobba. Det känns otroligt skönt att kunna åka dit när jag känner att jag behöver och vill. Men ovant ändå på samma gång. Det kommer nog att ta lite tid innan jag vänjer mig med det nya… eller det gamla… som det var förut.

Ha en fortsatt fin vecka!

KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *