Allmänt

NÄR MAN INTE HAR EN MINUT ÖVER…

Här skulle jag behöva vara just nu. På mitt älskade Tofta Strand. Inte för att tanka energi… för det har jag massor av men för att ingenting kan få mig att slappna av så mycket som när jag går här längs med havet. För tillfället har jag inte en minut över och det står på från morgon till kväll. Det nya jobbet kräver sitt med uppstartssamtal och allt annat som hör till när man går in i något nytt. Men det är så roligt, så jag går hem från jobbet med ett leende på läpparna varje dag. Det som är mindre roligt är att det fortfarande läcker in vatten genom taket i vårt vardagsrum när det regnar ute. Plåtslagarna hittar inte vart det regnar in och det är så frustrerande. Helt galet och surrealistiskt och jag orkar inte ens tänka på hur mycket stök det kommer att bli även framåt kring det här.

Så jag skulle helt klart behöva en promenad längs med havet just nu för att landa lite i allt. Tyvärr får det vänta till i mitten på november. Vi får inte ihop en resa ner till Gotland i oktober så vi får helt enkelt skjuta på det några veckor.

Från och med nästa vecka lättar det på jobbet så då räknar jag med att jag ska kunna vara tillbaka här på bloggen som vanligt igen. Ha det så fint så hörs vi i helgen!

KRAM!

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *