NÄR MAN INTE HAR EN MINUT ÖVER…

Här skulle jag behöva vara just nu. På mitt älskade Tofta Strand. Inte för att tanka energi… för det har jag massor av men för att ingenting kan få mig att slappna av så mycket som när jag går här längs med havet. För tillfället har jag inte en minut över och det står på från morgon till kväll. Det nya jobbet kräver sitt med uppstartssamtal och allt annat som hör till när man går in i något nytt. Men det är så roligt, så jag går hem från jobbet med ett leende på läpparna varje dag. Det som är mindre roligt är att det fortfarande läcker in vatten genom taket i vårt vardagsrum när det regnar ute. Plåtslagarna hittar inte vart det regnar in och det är så frustrerande. Helt galet och surrealistiskt och jag orkar inte ens tänka på hur mycket stök det kommer att bli även framåt kring det här.

Så jag skulle helt klart behöva en promenad längs med havet just nu för att landa lite i allt. Tyvärr får det vänta till i mitten på november. Vi får inte ihop en resa ner till Gotland i oktober så vi får helt enkelt skjuta på det några veckor.

Från och med nästa vecka lättar det på jobbet så då räknar jag med att jag ska kunna vara tillbaka här på bloggen som vanligt igen. Ha det så fint så hörs vi i helgen!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Lena - gott för själen
  oktober 13, 2023

  Härligt att du har roliga dagar och känner energi! Men var rädd om dig bara!

  Ha en fin fredag!

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   oktober 14, 2023

   Ja det är en härlig känsla. Lovar! Jag visste att dessa två veckor skulle bli intensiva. På måndag blir det andra förutsättningar så jag känner mig lugn. Ha en fortsatt fin helg! Kram //Tina

 • Mamma C
  oktober 13, 2023

  Så trist att de inte hittar läckan på ert tak.
  Ha en fin och skön helg.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   oktober 14, 2023

   Det har känts hopplöst men nu verkar det som att de har något på gång. Tack och tack detsamma! Kram //Tina

 • E
  oktober 13, 2023

  Träligt med vtn läcka, f ö Take your time vi är kvar 😃

  • tiname@live.se
   oktober 14, 2023

   Ja fy vilket elände… Tack snälla för att du/ni hänger kvar. Nu lättar det och jag kommer att ha mer tid över till det roligaste jag vet; att få hänga här inne på bloggen 🙂 Kram!

Previous
DEN HÄR HELGEN…