DET ÄR INGEN HEJD PÅ FROSSERIET NU…

Hej hej!
Jag är väl inte den enda som har ätit en semla idag kan jag tänka mig. Fettisdagen till ära! Den var ju smaskig som bara den men herregud den kommer jag att leva länge på. Alltså bokstavligt för jag är sååå mätt fortfarande. Flott ändå att vi alla på jobbet blev bjudna på dessa godingar idag. 
Nu ska den här semlan jobbas bort för ikväll står det rehabträning och Yinyoga på schemat. Jag får nog välja matsmältningsyogan ikväll ha ha. Sen lär det inte vara mycket kvar av den här kvällen. Förhoppningsvis kommer jag i säng i tid för en gångs skull och det är verkligen välbehövligt för jag ligger efter med sömnen. Behöver komma ikapp.
Ha en fin onsdagskväll!
KRAM! 

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  mars 5, 2019

  En sådan där skulle ha suttit fint nu.
  Sov gott 😴
  Kram Carin

 • tiname@live.se
  mars 7, 2019

  Ja den där hade jag glädje av ända fram till kvällen kan jag säga :-). Kram //Tina

Previous
KÄRLEKSMUMS OCH TILLBAKA I STOCKHOLM IGEN…