JAG BÖRJAR LÄRA MIG…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Cervera och Åhléns.

Hej på er!

Sakta men säkert börjar jag få koll på hur allting funkar här inne på min nya bloggplattform. Jag brukar inte ha svårt att anpassa mig till något nytt men precis i början kan det ju så klart gå lite knackigt innan jag lär mig fullt ut allt jag behöver kunna. Jag trivs bra här och jag hoppas att ni också kommer trivas här inne. Jag märker att jag har tappat en del läsare och så kan det bli när man byter bloggadress, och utseende på bloggen också för den delen men jag hoppas att de som inte hängt med nu i övergången hittar tillbaka snart igen. Det jag har märkt är att om man går in på min gamla adress via mobilen så kan det ta några sekunder (ibland rätt många sekunder) innan den slår om till nya adressen och jag kan förstå att man tänker att jag kanske inte har lagt in något nytt inlägg på länge för det är ju inte så att man automatiskt tänker att “snart kommer den nog gå över till en ny bloggadress” om man inte vet om att jag har bytt adress.

Jag hoppas också att det ska upplevas att vara lite lättare att kommentera nu för det vet jag att många tycker har varit krångligt på blogspot och särskilt den senaste tiden då kommentarerna verkligen inte ville vara med. Man skrev och skrev men sen försvann de bara när man tryckte på “publicera”. Surt… Jag blir så glad när ni lämnar ett litet avtryck så kommentera gärna. Jag läser allt och brukar alltid prioritera att svara även om jag kan ha missat någon kommentar nu i övergången. Hör gärna av er om det är något som inte funkar men annars så ska det mest vara lite finlir kvar.

Det här är en liten favorithörna i vårt kök. Här finns lite av varje som jag gillar jättemycket. En konserveringsburk i glas där man kan ställa köksredskap. Liknande fast mycket finare finns HÄR. Skärbrädor kan man aldrig ha får många av och den HÄR är ju så himla fin och även HÄR kan du hitta några fler vackra skärbrädor. Så snyggt att servera charkisar på, eller hur? En glascylinder att samla korkar i finns HÄR. Pallen köpte vi på Granit för ett par år sedan men den finns tyvärr inte kvar.

Tavlan på bilden ovan som man inte kan se så tydligt är en bild på Manhattan Bridge i New York taget av mig från Dumbo på Brooklynsidan. Du kan se originalbilden i det HÄR inlägget från när vi var i New York senast.

Ja, det var torsdagskvällens lilla rapport från Vasastan här i Stockholm. Ha en fin avslutning på kvällen så hörs vi i morgon.

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Jessica
  februari 6, 2020

  Hej Tina! Bloggens nya utseende får tumme upp👍Jättefint blev det tycker jag. Så himla fin bild på dig längst upp. Ha det gott! Kram Jessica

  • tiname@live.se
   februari 7, 2020

   Tack snälla Jessica! Kul med något nytt. Tack också för fina ord om bilden :-). Kramar tillbaka <3

 • Sallys hus
  februari 7, 2020

  Det är så fint här inne vännen och du ska se att läsarna snart hittar hit igen😘
  Det bäst är att allt krångel blir som bortblåst😍
  Ha en fin helg! Kraaaaam

  • tiname@live.se
   februari 7, 2020

   Tack vad du är gullig <3. Typ 75% försvann men jag hoppas att de kommer tillbaka eller så är det jag som inte ser korrekt statistik men det visar sig :-). Ha en fin helg du också fina! Kram //Tina

Previous
HUNDSPANN, EN UPPLEVELSE UTÖVER DET VANLIGA…