Familj

DET BLEV EN DAG PÅ STRANDEN MED EN MISSLYCKAD FIKA…

Heeey!

Idag vaknade vi upp till världens finaste dag! Sol och klarblå himmel. Per och Lilly cyklade upp till bageriet och köpte frukostbröd. Bara en sån sak… att få färskt bröd till frukost… så lyxigt ju! Jag älskar att få vakna upp här på landet utan att behöva ställa klockan och sen bara ta dagen som den kommer.

Det blev en heldag på stranden för oss och idag fick vi två av tjejerna med oss; Vendela och Lilly.


Det var såååå mycket folk på stranden idag. Just den här delen av stranden brukar vara rätt luftig men det märks att många har valt att semestra på Gotland i år. En måndag i v. 28 brukar det vara väldigt glest mellan solstolarna med inte i år. Undrar hur det ska bli på helgerna v. 30-31 som brukar vara de veckor och dagar som det brukar vara mest besökare här.

Delar av vårt fina crew! Bonussystrar…

Jag fixade baguetter fyllda med sallad, tomat, mozzarella, avokado och skivor av kalkon till lunch. Per och Lilly hade köpt bullar från bageriet som vi skulle ha till fikat men det blev ju en flopp för när jag skulle fixa till fikat nere på stranden och öppnar bullpåsen så visar det sig att i bullpåsen låg det skivor med Levainbröd från frukosten. Suck… typiskt mig att packa ner fel påse… bullarna låg visst kvar hemma på bänken…

Det var många fina drakar i luften idag!

Efter stranden blev det en tur in till Visby för att handla upp oss lite och nu ikväll städar vi och fixar lite inför att fina vänner kommer hit i morgon. Det är tur att det kommer någon hit lite då och då så att vi får städa upp lite här hemma. Det är lätt att skjuta på det där som är så tråkigt märker vi när dammråttorna böjar flyga omkring.

Ha en fortsatt fin vecka!

KRAM!

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *