WOKMIDDAG MED TONÅRINGARNA…

Posted on

Halloj!

Ikväll har de två yngsta; våra tonåringar hängt med oss här hemma. Det var vackert väder så vi passade på att laga en räkwok till middag på Muurikkan ute på altanen. Allt gick åt så det var betyg nog tänker jag. HÄR hittar ni receptet.

Finaste systrarna!

Alltså vad jag älskar det här sommarlivet… det är lätt att umgås med alla våra barn, det är lätt att umgås utomhus, det är oftast varmt och skönt och det är lätt att gå ner till stranden/havet när man känner för det.

Idag har vi haft en vilodag från cyklingen och vi har bara varit här hemma och fixat med lite av varje under tiden vi lyssnat på sommarprat. Har ni lyssnat på några? Jag har lyssnat på rätt många men det är hittills inte någon som har fångat mitt intresse så att det blivit ett wooow. Många är duktiga berättare men oftast somnar jag tyvärr. Hittills tycker jag ändå att Benjamin Ingrossos har varit bäst. Men jag är ju sjukt imponerad av den killen. Så talangfull och så förbaskat ödmjuk och snäll. Den kombinationen är ju rätt ovanlig idag så all cred till honom.

I morgon ska Per in till Visby till naprapaten och Philippa ska jobba. Lilly är ledig så vi ska passa på att sola… och vem vet kanske blir det ett litet dopp.

Nu är det visst en final som pågår… jag kanske ska engagera mig lite och titta…

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 Comments
 • ELinor Rundblom
  juli 12, 2021

  Tack för trevlig blogg o trevliga tips.Ser fram mot recept på kaliforniska caesarsalladen. Känns som en favorit.
  Vänliga sommarläsningar Elinor

  • tiname@live.se
   juli 12, 2021

   Vad roligt att du gillar bloggen! Tack för återkoppling. Uppskattas! Ja men jag ska försöka få till receptet här på bloggen under morgondagen. Vet att det är många som väntar på det. Ha en fin sommar! Kram //Tina

 • Mamma C
  juli 12, 2021

  Vilken myssöndag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   juli 12, 2021

   Verkligen!!! Kram //Tina

 • Ulrica
  juli 14, 2021

  Så fina dom är, dom där tjejorna!!
  Jag har inte lyssnat på ett enda sommarprat – har planerat att göra det med inte kommit till skott.
  KRAM

Previous
ÄLSKADE SOMMARBARN…