TESTAR KAMERAN I NYA MOBILEN…

Posted on

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos & H&M.

Hej Hallå!

Idag gick vi över till Kungsholmen en sväng och då passade vi på att testa min nya mobilkamera. Och jag är supernöjd! Inte med motivet kanske som fick kämpa med vinden för att få bort håret från ansiktet men i övrigt så tycker jag att det blir väsentligt mycket bättre skärpa i bilderna med min nya mobil än med min gamla.

Jag tog på mig min vårkappa idag men fy sjutton vad kallt det var. Jag ångrade att jag inte tog handskar på mig, så kallt var det. Min kappa verkar vara slut i min färg men finns kvar till bra pris i gråsvart. HÄR finns den. HÄR hittar ni en likande kappa som min men i en ljusare färg. Den skulle jag vilja ha men jag tror det får vara kapp-stopp här hemma för ett tag. Det börjar bli trångt i klädkammaren… HÄR finns en annan som också är supersnygg.

HÄR finns en galet fin sjal i leomönster och snygga sneakers i beige finns HÄR. Är man sugen på sneakers som Johanna Toftby har designat så hittar man dem HÄR.

Men vad hände med den här helgen då? Den bara försvann. Men för oss väntar ännu en kortvecka för vi ska nämligen vara lite lediga i slutet på veckan för att fira vår bröllopsdag. 10 år! Hur konstigt är inte det? Vi ska bege oss iväg på en liten tripp söderut på torsdag efter lunch. Planen var ju att vi skulle resa utomlands men det får vänta. Det får helt enkelt bli söderut här hemma i Sverige i stället så om ni hänger med i slutet på veckan så ska ni få se vilka härliga ställen vi ska till… vi tror i alla fall att de är härliga för vi har ju aldrig varit där tidigare.

Men nu ska vi passa på att mysa med Vendela och i veckan ska vi också umgås med våra andra vuxna ungar för när vi kommer tillbaka från vår lilla tripp så kommer vi bara sladda här hemförbi Stockholm. Vi åker sen ner till Gotland och stannar där resten av våren och sommaren.

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
DET BLEV EN IPHONE 12 PRO…