DET BLEV EN TUR TILL NORRKÖPING…

Igår morse gick jag upp supertidigt och tog ett morgontåg till Norrköpingskontoret för att jobba. Tycker att det är så mysigt att åka till Norrköping som är en av mina favoritstäder. Den här gången var det bara över dagen så jag hann inte gå runt i gamla industrilandskapet och Knäppingsborg som är så coolt och häftigt men det får bli nästa gång.

Jag mötte upp mina kollegor och efter en intensiv och rolig dag så var det dags att åka hem igen.

I morse var det Pers tur att ta tåget ner till Helsingborg och vidare till Göteborg på jobb. Jag har krigat på här hemma idag. Så mycket saker att ta in och sortera inför uppstarten av mitt nya uppdrag på måndag.

Men framåt kvällen mötte jag upp en fin gotlandskompis som varit här i Stockholm och jobbat över dagen. Vi tog en snabb AW på ett hak på Rörstrandsgatan, pratade ikapp lite och sen kramades vi “hej då” för den här gången. Så mysigt, och det var också så varmt ute så vi kunde sitta ute hela tiden.

I morgon efter jobbet ska jag ta en sväng på stan för att köpa födelsedagspresenter till lillpojken och det lilla flickebarnet. De har redan fyllt år men vi ska fira dem lite i efterskott i helgen som kommer. Och snart är det dags att börja tänka på julklappar. Det går undan nu…

Ha en fin torsdag när den kommer!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Marie
  september 27, 2023

  Hade varit kul o läsa lite sminktips, och produkter du brukar använda👍

  • tiname@live.se
   oktober 1, 2023

   Ja men det ska vi få till i veckan tänker jag 🙂

 • Mamma C
  september 28, 2023

  En snabbvisit i min hemstad 😉😃.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   oktober 1, 2023

   Javisst 🙂 Min med. //Tina

Previous
KONSERT MED MARKUS KRUNEGÅRD…