HURRA HURRA HURRA FÖR DE SMÅ OCH IDAG BLEV DET NÅGRA FYND…

Posted on

Inlägget innehåller reklamlänkar till Stor&Liten, Boozt, CDON, Jollyroom och Lindex

Igår fick vi äntligen fira lillpojken och det lilla flickebarnet. Loa fyllde sju år i juli och Majken fem år i mitten på september. Eftersom det firas så mycket i samband med att de fyller år så brukar vi ta det lite senare när allt lugnat ner sig lite. De hade önskat sig glass med strössel så det fixade vi till såklart. Och ett gäng paket.

Loa samlar på fotbollskort och det verkade som att han var väldigt nöjd med de han fick; Messi, Haaland mfl. Han fick också ett par vattentäta sneakers som finns HÄR. Han fick även en sådan HÄR som var väldigt poppis. Ett kramisdjur i form av en säl med ljud hade han också önskat sig. Den hittade jag HÄR.

Majken fick också en gosedjurssäl men det som var mest populärt var ju så klart Elsaklänningen från Frost med tillbehör som hon trippade omkring i hela eftermiddagen. Klänningen är inköpt på H&M och tillbehören i vår lokala leksaksaffär. HÄR finns ett liknande set. Hon fick även ett smyckeskrin som hon kan dekorera själv. HÄR hittar ni det.

Populära presenter till en sjuårig kille och en femårig tjej.

Vi vuxna lyxade till det med charkisar och lite Cava i glasen och när kvällen kom tackade födelsedagsgästerna för sig och gick hem till sitt.

Idag har vi haft en lugn dag. Vi sov länge och sen var jag ute en snabbis för att kika efter lite höstkläder. Och jag hittade faktiskt några fynd idag. Den HÄR blev jag förälskad i direkt. Samma med den HÄR som är så skön. 25% på allt i butiken till och med idag så jag slog till.

I morgon startar jag upp mitt nya jobb och det ska bli så kul! Jag har fullt upp i veckan med uppstartssamtal med alla och introduktion av en ny medarbetare. Men jag ska hinna med lite härligheter också för i veckan är jag injuden på ett flärdfullt event. Det blir perfekt nu när jag har en jätteintensiv vecka framför mig.

Ha en skön söndagskväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  oktober 2, 2023

  Barnbarnen ser jättenöjda ut med sina presenter som de fick.
  Lycka till idag på ditt nya jobb.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   oktober 4, 2023

   Ja det var så glada :-). Tack snälla. Det började sådär med att jag tappade rösten efter en förkylning :-(. Typiskt! Kram //Tina

Previous
DET BLEV EN TUR TILL NORRKÖPING…