HEJ DÅ GOTLAND…

Den här gotlandstrippen blev inte riktigt som tänkt men när vi summerar den så blev den ändå mysig på sitt sätt. Som tur är så har vi rätt lätt för att förtränga saker som inte är så kul så att det bara är det härliga vi minns. Men vi känner alltid vemod när vi låser dörren och säger hej då till vårt Tofta… Tänk att man kan älska ett litet “ställe” så mycket.

Vi rundade av med att tända ett ljus för min pappa på kyrkogården eftersom det igår var precis två år sedan han somnade in. Så himla konstig känsla att han inte finns längre. Vi åkte också förbi mamma och sa hej då i dörren med avstånd eftersom jag ff inte är pigg och sen vidare ner till färjan. Resan hem gick bra och när vi packat ur bilen, lämnat bilen vid Odenplan och handlat frukost så hade klockan blivit 21.30. Det blev en tidig kväll i säng…

Vi hade en förhoppning om att vårt takbyte skulle vara klart när vi kom hem till Stockholm men något sa oss att det inte ska vara så. Och det var det inte heller. De senaste två månaderna har vi fått höra att det ska vara klart “om två veckor”. Nu ska det vara klart “när som helst”. Allting är relativt… I fem månader har de hållit på att banka på taket och det är sjukt påfrestande att höra det här bankandet varje gång man behöver vara hemma. Det är sagt att vi ska få hit någon som inspekterar våra skador i kök och vardagsrum när takbytet är klart på vårt hus men problemet är att det aldrig blir klart… Det är också ironiskt att takbytet skulle ske för att förebygga vattenskador i lägenheterna men det som händer är att vi fått vattenskador i stora delar av vår lägenhet under tiden som takbytet pågår.

Nåväl… upp med humöret igen… i morgon är det redan onsdag. På torsdag ska jag på en mysig AW med mina kollegor så håll tummarna för att jag blir pigg och helt frisk tills dess. I helgen ska vi träffa gotlandsvänner som är här i Sthlm över helgen och sen ska jag planera inför advent. Hoppas på lite mer peppiga dagar framöver.

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  november 22, 2023

  Så frustrerande med takbytet i Stockholm. Det finns inget som är så trist när ett datum bara flyttas framåt hela tiden.
  Hoppas du blir frisk till AW:n
  Ha en bra osndag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   november 22, 2023

   Ja men verkligen! Det här takbytet går till historien. Nu känns jag mig pigg så det känns högst troligt att jag kommer att kunna vara med i morgon kväll :-). Ha en fin fortsättning på veckan! Kram //Tina

Previous
DET BLEV INGEN CHAMPAGNE…