Mode

DET BLIR EN HELG PÅ DJUPVIK…

Inlägget innehåller en reklamlänk till Cubus.

Hej allesammans!

Så skönt med fredag, eller hur? Här har det varit full rulle minst sagt och att fylla dagarna och kvällarna med allt möjligt har vi inga som helst problem med.

Igår efter jobbet var vi bjudna på middag hos mina föräldrar tillsammans med min syster och hennes man och det blev en mysig kväll som vanligt. Mamma hade lagat god mat, vi tog ett glas vin, det stormade utomhus och jag och Per firade min pappas födelsedag i efterskott. Pappa blev så förtjust i Pers väst som jag visade i det HÄR inlägget. Jag hittade nästan exakt kopia av Pers väst HÄR och pappa blev så jätteglad över den. Den ska han ha på sig under sin höstjacka när han är ute på sina motionsturer med cykeln. Ett tips till fars dag tänker jag för det är ju inte alldeles lätt att hitta på presenter till pappor som kommit upp lite i åren.

Men nu var det ju helgen vi skulle prata om. I morgon till lunch ska vi möta upp härliga vänner på Djupvik Resort som ligger strax söder om Klintehamn. Vi är ett gäng som la ihop till ett njutapaket till vår fina vän Lena när hon fyllde jämt under sommaren. Nu hänger vi med henne och hennes man och bor över och det ska bli så kul att få träffa alla igen. Flera av dem var också med på Mallorcaresan som vi var på i september. Vi har faktiskt aldrig bott över på Djupvik tidigare men vi har varit där och ätit massor av gånger och det är verkligen ett av våra favoritställen här på ön.

Ikväll blir det en lugn hemmakväll. Det blåser fortfarande ute, vi har tänt en brasa och vi ska laga en Chicken Thai så småningom. En mysig höstkväll på landet helt enkelt.

Ha en fin uppstart på helgen så hörs vi snart om hur vi har det på Djupvik.

KRAM!

4 Comments

 • Monica Gardell Löfkvist

  Hej Tina🔆
  Härligt väder ni fick på Gotland eller hur??
  Vi brukar säga att det aldrig blåser nere hos oss men igår fick vi hålla i hatten😵‍💫
  Såg att ni skulle till Djupvik imorgon så mysigt 👍
  Vi har två presentkort här på 500:- styck som Henrik och Matilda fick i julklapp och har inte hunnit använda dem!!
  De glömde kvar de Kalmar när vi var och åt där i somras 😩
  Kan de va nåt??
  800:- säljer jag dem för!!
  Kram och mysa på ikväll❤️

  • tiname@live.se

   Hej Monica! Ja jösses vi har fått allt från regn till storm och lite solglimtar haha. Samma här… vi har väldigt lä här hos oss men inte den här gången. Alla prylar har farit omkring. Vi är absolut intresserade av presentkorten. Jag har skickat ett meddelande på messenger till dig. Kram och ha en fin fredagskväll! ´Kram //Tina

  • tiname@live.se

   Ja, det blev en jättehärlig helg med fina vänner och vi klarade oss undan regn som tur var! Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *