Inredning

UPPDATERING AV KÖK PÅ LANDET IN THE MAKING…

Hej svejs!

Hur har ni det i höstrusket? Idag har det varit höstväder på riktigt här på Gotland. Det har regnat nästan hela dagen, det är blåsigt och höstlöven har verkligen farit omkring i luften. Det blev aldrig riktigt ljust idag så jag har haft tända ljus hela dagen men det är lite mysigt ändå…

Något som inte är speciellt mysigt så är det vårt lilla kök här på landet. Vi har inte gjort speciellt mycket med det sen vi köpte det här stället för snart 10 år sedan. Vi har satt in en diskmaskin och ett skafferi, thats it. I början så var ändamålet med den här stugan att den skulle vara just ett fritidshus som vi skulle nyttja på helger lite hit och dit, och på somrarna. Filosofin var då att den inte behövde vara tip top alls. Det räckte med att den var ok och funktionell. Sen vi flyttade till Stockholm så har det här blivit vårt andra hem och vi har tillbringat mer tid här i stugan än tidigare. Under pandemin har vi varit här ännu mer och vi inser att vi kommer att vara här mer framöver än vad vi var innan pandemin eftersom vi har möjlighet att även fortsättningsvis kunna jobba hemifrån. Så nu känner vi att det är dags att göra en liten uppdatering av köket och jag sitter här om kvällarna och spanar efter vilka färger vi vill ha.

Mitt inredningsintresse har annars verkligen varit på botten sen ett bra tag tillbaka. Vet inte varför. Jag bara tappade det… men nu är jag faktiskt taggad för att dona lite. Vi ska inte göra några större grejer för tanken är att vi, så småningom när tiden är rätt, ska riva ut hela nedervåningen och göra en ny planlösning. Men det är ett tag dit, bland annat på grund av att det är kö till snickarna här på ön. Men det vi tänker göra nu är att ta bort den fula diskbänken som är full med repor och sätta in en ny diskho med bänkskivor runt om istället. Det ska också blir en ny spis, nya bänkskivor på andra sidan och ett nytt kakel. Resten får vara tills det är dags för en mer omfattande renovering.

Ja vad har hänt annars här hemma idag då… jo jag har klantat mig i vanlig ordning och lyckats tappa min dator i golvet med USB-huben i och den gick ju så klart sönder. Som tur var så klarade sig USB-porten i datorn så nu har jag fått lägga undan en ny hub som jag ska hämta upp i morgon. Morr… så typiskt mig! Jag har också kört ett yogapass på lunchen idag vilket jag måste fortsätta med för nu har jag sjukt ont i rygg, axlar och nacke igen. Har förmodligen suttit illa i kombination med att jag slarvat med styrketräningen men i nästa vecka smäller det. Då ska jag träffa en PT och lägga upp ett program. Spännande!

Ha en fin onsdagskväll i höstmörkret. Vi hörs!

KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *