Mode

ETT HÄRLIGT DYGN PÅ DJUPVIK MED SKÖNA VÄNNER…

Inlägget innehåller reklamlänkar till MQMarqet och Lindex.

Hej på er!

Här står jag med ett fånigt leende på läpparna framför Lilla Karlsö efter ett grymt härligt dygn med sköna vänner på Djupvik. Fasiken vad jag har saknat det här med kompisgäng och fest och det känns som att vi alla nu hämtar ikapp allt som vi missat under 1,5 år.

Men vi tar det från början…

Igår till lunch landade vi in här på Djupvik Resort som ligger några mil söder om Visby…

… för att hålla Lena och hennes man sällskap när de kvitterade ut den födelsedagspresent som Lena fick av oss i somras när hon fyllde år.

Vi blev några minuter sena men ”gänget” stod och väntade in oss innan vi satt oss till bords.

Så fin utsikt över havet och ”Karlsöarna”.

Jag åt en fantastiskt god fiskgryta.

På det här hotellet finns det så mycket fina detaljer. Kaffemuggarna är ju så sjukt fina!

Sen var det dags att checka in. Till och med konceptet med nyckeln var snyggt.

Här bodde vi…

Snyggt med en sober färgskala och betong.

Utsikten från vårt rum!

Min outfit till lunchen. HÄR hittar ni min ”västklänning” och HÄR hittar ni en supersnygg skjorta som jag tror skulle lyfta den här klänningen en nivå till.

När vi alla kommit på plats så gick vi in till grannarna på en fördrink och tävlingar. Ni som känner mig väl vet att jag får lätt ångest över när det ska tävlas men roligt hade vi och jag skrattade så mycket så att jag har fått träningsvärk i magen.

När solen gått ner var det dags att piffa till oss lite.

Det blev en lång middagssittning med god mat och dryck och jag lyckades fånga förrätten (hummersoppa) och efterrätten på bild. Glupsk som jag är så hann jag sätta i mig varmrätten som var en supergod biff innan jag kom på att jag skulle ta en bild.

Ja sen övergick kvällen till natt och vi partajade på som om vi var 20 igen. Fasen vad roligt och kul vi hade

Idag droppade vi alla in till frukosten efterhand och jag måste erkänna att vi inte var först upp om man säger så.

God äggröra, färsk frukt, färskpressad apelsinjuice och en stor balja te. Mmmm…

Sen var det dags att säga hej då till alla för den här gången och lägga ännu en magisk tillställning till minnesbanken. Innan vi körde hemåt igen så tog vi en långpromenad längs med den delen av havet söder om Djupvik som kallas för ”Ekstakusten”. Magiskt vackert är det där!

Det fick bli junkfood på vägen hem haha.

Nu är Per på väg in till Visby för att spela padel och jag är inte avundsjuk direkt… för mig blir det soffläge och lite senare ska jag packa väskan igen för i morgon reser vi hem till Stockholm. Nu är jag redo för några veckors stockholmsliv och som tur är så har vi flera roliga grejer under november att se fram emot.

Vi tackar Gotland för den här gången och så ses och hörs vi i Stockholm!

KRAM!

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *