DET DÄR MED FLÄRD… OCH ATT BLANDA BILLIG HUDVÅRD MED DYR…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Kicks, Meds och LYKO.

I förra veckan skulle jag ha varit på ett mysigt spa-event på Sparadiset som ligger på Sibyllegatan här i Stockholm. Nu blev det ju inget av med det eftersom jag blev förkyld och inte kunde prata men min goodiebag som jag skulle ha fått med mig hem hade de sparat så idag hämtade jag upp den. Jag har aldrig varit där tidigare men det såg jättemysigt ut och där kan man boka sitt eget privata spa för upp till åtta personer. De erbjuder också flera olika typer av ansikts- och kroppsbehandlingar och det ska jag absolut boka in nu framöver.

Älskar goodiebags med lyxiga och härliga produkter och erbjudanden.

När vi ändå är inne på ämnet flärd. Jag fick frågan från en av er läsare för lite sen om jag ville dela med mig av hudvårds- och sminktips och visst kan jag göra det. Vad gäller hudvård så har jag hittat grejer som passar mig jättebra. En del är billigt… annat kostar lite mer, och med det sagt, dyrt är inte alltid bäst. Vad gäller smink så är jag så mossig… jag har faktiskt på min to do att anmäla mig till en sminkkurs och det är så typiskt att en kompis på Gotland som är proffs har bjudit in till just en sminkkväll här i oktober men jag kan tyvärr inte komma. Håller tummarna för fler tillfällen.

Ok, då kör vi. Vi börjar med rengöring som jag är supernoga med. De gånger i livet som jag har gått och lagt mig utan att sminka av mig kan jag räkna på ena handens fem fingrar. Hur trött jag än är så kör jag min rutin. Jag kan göra den i sömnen. Jag försökte ladda ner lite fräscha bilder från butikerna men det ville sig inte alls så ni får hålla tillgodo med lite halvdassiga bilder från mina produkter som inte är helt nyinköpta.

Jag har provat massor av olika typer av rengöringsprodukter under åren, de ena dyrare än de andra men jag har kommit fram till att de produkter som jag tycker är bäst när det gäller rengöring är också bland de billigaste. Klassiska Niveaprodukter helt enkelt. Jag har aldrig använt vanligt vatten i mitt ansikte. Det torkar ut min hud något kopiöst. Jag använder alltid ett ansiktsvatten med fukt istället. HÄR hittar ni Eye Make-up remover. HÄR finns ansiktsrengöring och HÄR finns ansiktsvatten. Bra produkter till rimligt pris.

En gång i veckan använder jag denna produkt som är som en peeling för huden. Den kostar lite mer men innehåller 60 pads så de räcker alltså i ett helt år. HÄR finns den.

Nu kommer vi till det jag lägger mest pengar på men det är så värt det trots att det svider i plånboken. Jag har provat alla möjliga hudvårdsmärken under åren men det finns inget märke som ger så mycket återfukt till mitt ansikte som Diors produkter.

Jag börjar med att applicera ett serum. Jag undrar om de har slutat att tillverka just det som jag har använt de senaste åren för jag kan inte hitta det någonstans men HÄR hittar jag ett serum som kanske har ersatt det jag brukar använda. Måste forska i det. Efter serumet använder jag en gel som tillför ytterligare fukt. HÄR finns den. Så bra och så dryg att den räcker länge. HÄR finns ögonkrämen och HÄR finns ansiktskrämen.

Ja då var grunden lagd och vi går vidare till nästa steg. I alla fall på morgonen. Jag börjar med att använda en ultralätt primer/foundation med solskyddsfaktor som finns på Apohem. Därefter en produkt som ger ett härligt glow. Den är en riktig favorit och finns HÄR.

Sen kommer vi till sminket… HÄR finns en ögonpenna som jag använt i många år. Räcker i all evighet. Likaså den HÄR ögonbrynspennan som kostar nästan ingenting men som jag tycker är så bra. Har använt i en herrans massa år. Den HÄR mascaran tycker jag är både bra och prisvärd och är den som jag har använt nu en längre tid. Det är min vardagsmake-up vi pratar om här och vad gäller festmake-up så får ni gärna ge mig era bästa tips för där har jag potential om man säger så.

Ja billigt och dyrt i en blandning men jag tänker att det ju jämnar ut sig då. Sen räcker produkterna länge vilket så klart är positivt.

Ha en fortsatt fin söndagskväll hörreni som tittar in. Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  oktober 16, 2023

  Nivea är toppen och tack för de andra produkttipsen.
  Ha en ny bra vecka.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   oktober 18, 2023

   Eller hur och tack detsamma!!! Kram //Tina

Previous
FAMILJETID…