Familj

FAMILJETID…

Efter den här jobbveckan… som har varit något utöver det vanliga… så kändes det gött att få umgås med delar av vår älskade familj som uppstart på den här helgen. Igår mot kvällen kom Philippa från Uppsala och idag har lillkusinen tillsammans med sina föräldrar hängt med oss här hemma.

Alltså den här lilla killen… så go och glad. Jag lyckades som vanligt missa att fånga hans leende på bild men han smilar mest hela tiden. Ger man honom ett leende så får man till 100% ett tillbaka.

En glad pappa med en sömnig son!

Vi fikade med ugnsvarma bullar från Lillebrors Bageri…

… och det blev massor av Tagemys!

Paketöppning med faster Philippa!

Nu har Tage med familj åkt hem till Lidingö, Philippa är på väg tillbaka till Uppsala och vi ska laga middag. En mysig och härlig lördag!

Och vet ni vad… plåtslagarna gjorde ett nytt försök att hitta orsaken till vår vattenläcka igår och åtgärdade lite av varje. Det har efter det inte kommit en enda droppe under gårdagskvällens regn och inte heller i samband med dagens störtskur under eftermiddagen. Det känns lite hoppfullt här och nu. Nästa steg är att det i nästa vecka ska det göras någon slags provtryckning. To be continued!

Ha en fin lördagskväll alla ni som hänger kvar efter dessa två veckor då det blivit sporadiska inlägg när jag fått en stund över. Det ljusnar vid horisonten!

KRAM!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *