JOBB BLANDAT MED SOCIALT…

Den här veckan har det verkligen varit fullt upp med jobb, blandat med härligheter tillsammans med familj och vänner. Vi har ju inte varit här sen i november så vi har mycket att ta igen. Vi har hunnit med en middag hos min mamma och i början på veckan mötte jag upp en av mina fina vänner för en lunchdejt på Fiket. Hon, kvinnan med det största av hjärtan, som alltid tänker på alla och vill alla så väl. Jag är så glad över att vi lärt känna varandra och att hon finns i mitt liv!

En av kvällarna blev vi hembjudna till ett annat par av våra fina vänner. Så mysigt att mötas upp efter jobbet och prata bort några timmar. Älskar att man kan göra det enkelt; äta pizza och ta ett glas vin. Yey!

Igår kväll mötte jag upp härliga tjejkompisar för ett glas bubbel för att fira att en av dem flyttat in i en ny lägenhet i Visby innerstad. Det var så mysigt och det var svårt att slita sig därifrån men vi hade bokat bord på Adelita, en mexikansk restaurang precis runt hörnet så vi fick slita oss därifrån.

Missa inte det här stället om ni är i Visby och gillar mexikanskt. Bra priser, bra service och jättegod mat. Det finns både smårätter och större rätter på menyn. De har inte så många viner att välja på men de som finns är bra viner till bra pris. Snyggt är det här också. Ja ni ser ju…

Efter några sköna timmar med det här gänget så var det dags att vinka hej då när jag passerade utanför fönstret på väg till min skjuts. Per kom och hämtade mig eftersom busstiderna inte alltid synkar med när man är redo att åka hem. Jag hade en intensiv jobbdag som väntade idag så jag behövde runda av i bra tid. Men nästa gång…

Jag är så tacksam för alla dessa människor vi fått umgås med i veckan. De ger så mycket energi och jag längtar till i vår och sommar då vi kan få möjlighet att ses lite oftare!

Ikväll har vi fått umgås med vår älskade Lilly. En mysig kväll med den yngsta av våra ungar. Snart tar hon studenten. Jag fattar inte…

I morgon väntar ännu en intensiv dag. Q1 är alltid ett kvartal där allt ska hända. Det är allt från lönerevision och utvecklingssamtal till verksamhetsplanering och rekrytering av nya medarbetare. Det är bara att kavla upp!

Ha en fin fredag när den kommer. Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment
 • Lena - gott för själen
  januari 26, 2024

  Det verkar som att ni haft mysiga dagar där nere, när ni väl lyckades ta er över. Perfekt att blanda jobb med lite trevligheter emellanåt.

  För mig är också Q1 mest intensivt. Men jag har mitt Q1 april-juni 🙂 Vi har årsbokslut 31/3 så från mitten av mars blir det intensivt med bokslut, rapportering, revision, årsredovisningar och deklarationer. Men jag är så glad över att slippa den inteniva perioden över jul och nyår som jag haft i så många år.

  Ha en fin helg! Själva åker vi med husbilen till Torshälla, Södermanland.

  Kram Lena

Previous
DET FRISKAR I…