DET HÄNDER GREJER PÅ GOTLAND…

Häromdagen fick jag några bilder från snickaren och från min mamma. Det händer grejer i Tofta och det ska bli såååå spännande att få se hur det nya taket ser ut live när vi åker ner till Gotland i början på nästa vecka. Så här såg det ut i slutet på förra veckan när de kommit halvvägs med vårt tak.

Jag är så himla nöjd men när man ser den där fula ytterdörren så vill man ju bara byta ut den fortare än kvickt. Den har gjort sitt om man säger så. På sikt är det tanken att det ska bli ett glasparti med skjutdörrar längs med hela långsidan på huset för att kunna få en känsla av att ute och inne är ett. Jag har så många planer…

Vi väntar ännu på plåten som ska sitta runt skorstenen. Jag håller tummarna för att det blir fixat i nästa vecka så att vi kan elda i kaminen när vi kommer.

Ja, och här ligger ett gäng betongtegel som ska säljas av så är någon av er som befinner er på Gotland och är intresserade, eller känner någon som är, så finns det ca 65m2 till försäljning.

Som sagt, på måndag reser vi ner till Gotland igen och stannar ett par veckor. Vi ska hjälpa min mamma att flytta och sen ska vi packa in allt inför vintern hemma hos oss. Men först ska vi ha en lugn och skön helg här hemma.

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  september 22, 2022

  Men så snyggt och fint det blev.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   september 24, 2022

   Visst blev det! Det ska bli så spännande att få se det på riktigt när vi kommer dit på måndag. Kram //Tina

Previous
MED EL CAPITAN PÅ MEDELHAVET…