JAG TAR ETT DJUPT ANDETAG…

Ja här står jag på väg in till MOS och tar ett djupt andetag. Det kan behövas när man ska gå in i ett stort shoppingcenter där det är mycket folk. Jag är inte så förtjust den typen av gallerior men fördelen är att man spar en massa tid när man ska springa i olika butiker så vi tog pendeln, en station till Solna och rasslade av ett gäng butiker på ett par timmar. Jag var primärt ute efter en lång svart kappa och ett par svarta boots och jag har i alla fall köpt hem både och så får vi se när jag provat in dem ordentligt om de får stanna kvar.

Gudars så skönt det är med en lugn helg här hemma. Igår var vi förbi lillpojken och det lilla flickebarnet och lämnade över några flygplatspresenter sen gick vi hem, lagade lite god mat, tog ett glas vin och varvade ner efter ett par intensiva veckor. Det får bli en favorit i repris ikväll och i morgon vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Älskar dagar som är blanka som man kan fylla på med vad man känner för utifrån humör.

Men nu hörde jag ett poff så jag får nog snart ett glas skumpa i handen. Älskar det också!

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Mamma C
  september 25, 2022

  Jag tycker det är toppen när man har affärerna inpå varandra när man ska handla. Så man slipper fara kors och tvärs för att hitta det man ska.
  Visst är det skönt med dagar som är oplanerade ibland.
  Ha en bra söndag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   september 26, 2022

   Ja ibland är det skönt när alla butiker ligger samlat men jag gillar att strosa runt “på stan också” när jag har tid. Kram //Tina

 • Ĺisa
  september 25, 2022

  Du får gärna visa den långa kappan och dom svarta bootsen precis det söker jag med

  • tiname@live.se
   september 26, 2022

   Kappan kommer i ett inlägg inom kort men jag lämnade en länk till den i dagens inlägg om du vill kika på den. Bootsen kommer från Scorette men de får nog åka tillbaka tyvärr. Kram //Tina

Previous
DET HÄNDER GREJER PÅ GOTLAND…