Allmänt,  Mode,  Resor

MED EL CAPITAN PÅ MEDELHAVET…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos och Bubbleroom.

I fredags hade vi en helt underbar dag på en båt ute på Medelhavet. Nadja som El Capitan hade fixat en favorit i repris från förra året och bokat upp en katamaran i 4-5 timmar som tog oss ut på havet utanför Palma. Det var fantastiskt förra året men i år blev det ännu härligare eftersom det i princip var vindstilla och alla som brukar ha tendens till sjösjuka kunde vara med fullt ut.

Är ni i Palma och är ett gäng som vill ha kul ihop ute på ”sjön” så kan jag verkligen rekommendera den här typen av utflykt.

09.15 var det uppställning för bussfärd ner till Marinan i Palma.

Min kimono finns nog inte kvar men jag har köpt den HÄR ifall om ni vill kika på någon annan inför vinterns resor. HÄR finns en till 60% rabatt och den är så fin. Tyvärr finns den bara kvar i mindre storlekar.

Här har vi katamaranen Oasis med en besättning som passade upp oss hela dagen. Om ni tittar noga till höger om flaggan så ser ni en bricka med bubbelglas. Ett snyggt välkomnande när vi klev ombord!

Efter att vi tuffat på för motor över till andra sidan så ankrade vi upp för bad och ja ni ser ju hur galet fint det var där. Till och med jag som brukar vara superkinkig vad gäller att bada från båtar hoppade i plurret. Jag kunde inte låta bli.

Så mysigt att bara hänga lite här och där på båten och umgås med alla.

Det fanns en kock på båten som fixade käk. Den här gången fick vi fisk och kyckling med potatissallader och grönsaker. Så gott allting!

Färsk frukt till efterrätt! Och killen med fruktfatet… ja det är en favorit. Det var samma kille som skämde bort oss förra året och han är så grym!

Barhäng!

Som vi alla har skrattat den här resan, från morgon till kväll. Det här är verkligen ett gäng som bjuder på sig själva hela vägen från början till slut och det är inte tråkigt en endaste sekund. Jag som alltid brukar försöka att prioritera att fixa blogginlägg även när jag är på vift kunde bara inte slita mig från det här gänget. Man ville liksom inte missa något av allt roligt som hände.

När maten sjunkit ner och volymen i högtalarna skruvades upp så kan ni ju tänka er hur stämningen blev när 25 glada partajade loss tillsammans. Jag tror att jag talar för alla när jag säger att den här dagen kommer vi att leva länge på.

Jag är så tacksam över allt jag får uppleva tillsammans med min Per och alla fina vänner som vi har runt omkring oss. Den här resan ska jag bära med mig in i vintermörkret och när det blir allt för trist så ska jag luta mig tillbaka, blunda och drömma mig tillbaka.

Det var sista rapporten från den här Mallorcaresan.

I morgon ska jag till Arlanda och jobba. Jag har en fullspäckad dag med flera möten så det kommer att bli intensivt. Från den ena världen till en andra men jag får i alla fall andas lite flygplatsatmosfär. Nu ska jag titta ifatt The Bachelor. Har ju missat massor. Sen bums isäng. Vi hörs!

KRAM!

4 kommentarer

 • Eva

  Vilken härlig resa ni har varit på och vilka fantastiska upplevelser!
  Får man lov att fråga vad båten heter, eller vad det heter där man kan boka katamaranen?

  Det är jättekul att följa dig och era äventyr och jag tycker väldigt mycket om att du berättar var ni varit mm så att man själv kan börja ”spåna” på en kompisresa.

  Kram Eva

  • tiname@live.se

   Ja, det var verkligen en magisk resa på alla sätt. Rekommenderar verkligen en kompisresa! Tack för din fina kommentar och vad roligt att du gillar att följa. Båten heter Oasis tror jag men kolla med Camilla på La Paloma Event. Hon har haft ett finger med i spelet vad gäller vår resa. Här är adressen till deras hemsida http://www.lapalomaevent.com. Camilla driver eventbyrån och hennes man Micke äger restaurangen La Paloma där vi åt middag en av kvällarna. Lycka till! Kramar //Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *