Mina dagar

DET HÄR VAR VI VÄRDA…

Efter en jobbardag och några timmars fix inför uthyrningen så var det så najs att få komma ut hit till landet, få äta lite take-away och dela på en flaska gott italienskt. Det här vinet var riktigt prisvärt. 79kr är ett helt ok pris för den här italienaren tycker jag. Det börjar arta sig där inne i vårt lilla Visbyhus nu. Vi ligger i alla fall betydligt bättre till tidsmässigt i år än vad vi gjorde förra året… tror vi i alla fall, drygt en vecka innan skarpt läge.

Kvällen har vi tillbringat ute på altanen. Jag älskar vår altan! Det är nästan alltid skönt där oavsett om det är kallt eller blåsigt om dagarna. Så länge solen är framme så värms den upp på något magiskt sätt så att man kan hänga där även på kvällarna efter att solen gått ner och det börjar bli kyligt ute. Hoppas, hoppas att vi får en någorlunda solig midsommarafton så att vi och våra härliga vänner kan få fira där ute. Det hör liksom till på något vis att man är ute på midsommarafton.
Nu är allt klart och förberett inför midsommarhelgen. Det mesta är inköpt och uppstyrt så nu är det bara att börja räkna ner.
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *