Mina dagar

DET KOM EN LEVERANS…

Inlägget innehåller en reklamlänk till Vinoteket.se.

Hej Hej!

Idag känns det lite lättare än igår. Det här med att ställa om sig tar lite tid. Det är mycket känslor inblandade kopplat till de restriktioner som är och det gör ont för oss alla att inte själva kunna få välja när och hur man vill förflytta sig i vårt land. Allt är ju inte svart eller vitt heller och det kan faktist vara så att det kan finnas bakomliggande skäl till olika beslut varför man måste resa eller inte. Skäl som kanske inte lyfts fram i offentligheten. Det får vi ha respekt för och tänka till kring innan man skriver hårda ord på sociala medier.

Punkt. Nog om det!

I måndags när vi kom hem så kom det en leverans hem till oss. Vi fick ju en prenumeration från Vinoteket i julklapp från de stora barnen och det har nu trillat in tre boxar med fyra olika viner under årets första tre månader. Leverans hem till dörren också dessutom. Så lyxigt! Vi har hittills hunnit att testa två av vinerna och de var riktigt riktigt bra!

Man kan välja mellan tre olika vinboxar i tre olika priskategorier; rött vin, vitt vin och blandat rött och vitt. Det finns ingen bindningstid och man får som sagt leveransen hem till dörren. Man kan beställa som present till någon eller till sig själv vilket man önskar. Nu har vi fått vår sista leverans som present men vi kommer självklart att fortsätta prenumerationen och jag fattar inte varför vi inte testat det här tidigare. Så roligt att testa nytt. Det är så lätt annars att man kör på säkra kort. HÄR kan ni läsa mer om hur det funkar och vad det finns för alternativ.

Ja, det var den här dagen det. I morgon är det fredag och det ska bli mysigt med helg. Vi ska bara rå om varandra, gå ut på en skön vårpromenad eller två och på lördag ska jag till frissan. Nu har jag bestämt mig. Det blir hairtalk, så jag ser fram emot att få lite längre hår igen. Jag ska visa mitt hårsvall så småningom.

KRAM!

6 Comments

 • mamma C

  En superbra julklapp som ni fått.
  Visst är det så att man brukar köra på säkra kort. Så är det nog med det mesta, det man vet är bra det tar man.
  Men måste nog säga sedan vi flyttat hit provar man nog lite mera. Det svider inte så hårt i plånboken om det inte skulle vara gott det man köpt.
  Ha en bra fredag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se

   Ja visst är det så! Är helt enig med dig. Är man utomlands så kan man chansa lite oftare utan att bli ruinerad men här hemma i Sverige så vill man gärna vara lite säker eftersom priserna inte är så roliga. Ha en fin helg! Kramar //Tina

  • tiname@live.se

   Ja men kolla upp det! Hoppas att det funkar hos er också för det är en riktigt bra grej tycker vi. Supergoda viner! Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *