DU + JAG…

Det blev en riktig pangstart på den här måndagen måste jag säga. Per frågade om han fick bjuda ut mig på frukost på Alla Hjärtans Dag och det är ju inte något man tackar nej till direkt. Så mysigt ju och vi säger varje gång att vi måste göra det oftare.

Tänk att jag har haft turen att få just honom till min man. Han är min allra, allra bästa vän och jag känner mig så trygg tillsammans med honom. Vi är både lika och olika. Han är ekonom och jag jobbar med HR… ja bara där så är ju olikheterna enormt stora men vi har med åren hittat ett sätt att dra nytta av varandra kring det istället för att fastna i olikheterna. Det viktigaste för oss är att vi har samma värderingar, att vi har roligt ihop och att kärleken finns där i stort och smått. Varje dag känner jag tacksamhet över att just han finns i mitt liv… förutom just de stunder när vi ryker ihop… för jaaa det är klart att vi krockar emellanåt. Men vi bråkar aldrig om viktiga saker… bara om skitsaker. Så onödigt, men det är väl vårt sätt att pysa antar jag.

Här hamnade vi idag; på Haymarket vid Hötorget.

En riktigt bra frukost tycker jag. Snyggt, fräscht och de hade nästan allt som jag önskar mig av en hotellfrukost. Ni som följt mig ett tag vet ju att om en hotellfrukost ska få högsta betyg av mig så måste det finnas färskpressad juice. Det fanns det inte här men apelsinjuicen, enligt Per, var bättre här än på de flesta hotell vi varit på senaste tiden. Minus också för att det bara fanns tre sorters te; ett grönt, Earl Grey och Liptons gula. Här finns det potential att utveckla. Men i övrigt var allt superbra och gott, och servicen var grym!

Klart man måste ge varandra små presenter… och jag gav verkligen Per små presenter till skillnad mot vad jag fick av honom. Alltså jag fick en sån grym present. Jag vet verkligen inte vad jag har gjort för att förtjäna den. Den har inte kommit än men den är beställd och på väg. Alltså jag är som ett barn på julafton just nu och när den kommer så ska jag visa.

Efter jobbet idag gick jag till gymmet. Det blev 70 minuters PW på löpbandet ikväll och därför blev det en något sen middag. Men det får gå… det är ju ändå Alla Hjärtans Dag!

Nu är det tack och god natt!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
HÄR STÅR JAG OCH KISAR…