HÄR STÅR JAG OCH KISAR…

Igår när vi gick en långpromenad så insåg jag att det är dags att plocka fram solglasögonen igen. Även om solen inte var helt och hållet framme så var det ett skarpare ljus än vad det har varit nu under vintern. Jag gick mest och kisade kände jag och mina ögon rann konstant. Men det var en skön sväng även om det blåste snålt när vi gick över Barnhusbron till Kungsholmen.

Idag är vi allt lite slitna här hemma. Igår kväll var vi på middag hemma hos Pers en kollega och hennes man på Lidingö tillsammans med ett annat par som vi aldrig träffat tidigare. Vi blev bjudna på så mycket god mat och timmarna bara sprang iväg med härliga samtal om högt och lågt. En rolig kväll! Klockan var väldigt mycket när vi klev ur taxin här hemma på nattkröken men tröttheten är ju självförvållad så det är ingen idé att gnälla om den. Jag ska strax gå ut en sväng och få lite frisk luft och det ska nog få mig att piggna till. Jag tror faktiskt att jag ska gå och köpa mig en semla från Lillebrors. Det brukar bli en om året och det känns som att det är idag det ska ske!

I övrigt så kommer det inte hända speciellt mycket här hemma! Att hänga i soffan med magasin och serier känns som en perfekt aktivitet denna söndag.

Ha en fortsatt skön helg så hörs vi!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • mamma C
  februari 13, 2022

  Här åker aldrig solglasögonen undan 😎 de ligger jämt i väskan.
  Ha en skön söndagskväll.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   februari 14, 2022

   Haha, ja det förstår jag 🙂 Kram //Tina

 • Lena - gott för själen
  februari 14, 2022

  Det är ett kärt besvär det där med solen och solglasögonen 🙂 Vi hade sånt ruggigt och blåsigt väder hela helgen så vi var inte sugna alls på en promenad. Dessutom har jag varit lite sjuk så det lockade inte alls att gå ut.

  Så roligt med såna där middagar då tiden bara flyger! Lite extra roligt att träffa nya bekantskaper.

  Ha en fin start på veckan och en glad alla hjärtans dag!

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   februari 14, 2022

   Ja, men eller hur! Så här års blir man ju lycklig när solen sticker en i ögonen. Tack detsamma Lena! Kram //Tina

Previous
VI GÖR ETT NYTT FÖRSÖK…