EFTER EN DAG PÅ VBY…

Posted on

Idag har jag varit på VBY och jobbat; dvs på Visby Airport som förkortas VBY på flygspråk; ni vet ARN, BMA, GOT, MMX, KRN, LLA, UME, OSD och RNB som Swedavias alla flygplatser kallas. Så roligt att träffa alla där igen efter pandemi-åren och en omorganisation som innebär att jag inte längre jobbar som HR Business Partner med VBY. Men nu när jag utgår härifrån Gotland så är jag välkommen att komma in dit och jobba när jag vill och känner för social kontakt vilket känns fint. Ett kärt återseende!!!

När jag körde tillbaka till Tofta så passade jag på att titta till vår strandstuga som ligger i Gnisvärd. Och om man kör ner den norra vägen så är det en fantastiskt vy som möter en när man kommer ner till havet. Man får känslan av att man ska köra rakt ner i vattnet.

Fina äskade stuga där vi i alla år har umgåtts om somrarna hela familjen. Här brukar vi fira midsommar när det är fint väder så vi håller såklart tummarna för att vi får en fin midsommar även i år.

När jag kom hem och hade jobbat klart för dagen så unnade jag mig ett glas rosé på altanen. Det var 22° inne i Visby idag och 17° här hos oss eftersom det ligger nära havet. Så underbart. Som jag längtat!

Per är i Stockholm och jobbar några dagar men grannarna börjar dyka upp här runt omkring här nu så jag känner mig inte allt för ensam även om det är så trist när han inte är här.

Ha en fin avslutning på den här torsdagen så hörs vi!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
NÄR MAN FÅR FIRA EN ÄLSKAD MAN OCH PAPPA…