NÄR ALTANEN VAKNAR TILL LIV…

Posted on

Igår vaknade jag upp till en magisk morgon. Sol, klarblå himmel och vindstilla. Ni som följer mig på Instagram (@tiname_insta) har kanske sett på stories vilken pangstart jag fick när jag gick en långpromenad längs med havet. Jag fick nypa mig i armen så vackert var det!

Jag hade bestämt mig för att bara vara hemma och dona lite igår. Eftersom det var så fint väder så höll jag mest till utomhus på altanen så inomhus är det precis lika stökigt som vanligt. Jag ska ta tag i det någon dag framöver när det blir lite sämre väder.

Det är alltid en utmaning att hitta alla grejer när vi ska öppna upp altanen för säsongen. När vi stänger igen på hösten så tycker vi att vi stuvar undan allt på smarta ställen men när det är dags att plocka fram allting så känns det inte alls som smarta ställen.

Men en del grejer lyckades jag hitta i alla fall.

Uteköket fick lite kärlek. Det kan behövas eftersom det är där vi lagar all mat just nu. Vår nya köksfläkt som vi beställde kom inte som planerat och när jag hörde av mig om vart den tagit vägen så fick jag veta att den var slut i lager… Suck jag blir så trött… när jag beställde fanns den ju i lager och den skulle levereras efter 2-5 arbetsdagar så vad hände??? Nu får vi vänta två veckor till. Varför är det på det här viset hela tiden när man ska renovera?

När jag får en hel dag för mig själv så smider jag så himla många planer. Idag landade jag ner i vad vi ska ha för ytterdörr. Vi har funderat så länge men när jag kom med ett förslag till Per så köpte han det med en gång. Återkommer om vad vi bestämde oss för. Jag har också börjat styra upp Pers “man cave” ; hans grillhörna. Just att jag styr upp hans “man cave” haha. Han köper det också som tur är. Fortsättning följer…

Idag ska jag på utflykt med min mami så vill ni veta vart vi ska ta vägen så får ni hänga med på Instagram.

Ha en fin söndag!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  maj 15, 2023

  Det där känner jag igen, att man tror man är duktig på att stuva och plocka undan grejer. Sedan hittar man inte allting ändå när man ska ha dem igen.
  Tråkigt när inte saker och ting kommer när de lovat.
  Ha en fin måndag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   maj 17, 2023

   Eller hur… samma visa varje år 🙂 Ha en fin helg! Kram //Tina

Previous
EFTER EN DAG PÅ VBY…