STRANDLIV PÅ GOTLAND…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos.

Vilket pangväder vi har och sommaren bara fortsätter och fortsätter! Jag njuter av varenda sekund och är så mycket i “nuet” som jag bara kan.

Igår kväll fick vi spontant besök av vänner så på förekommen anledning var vi lite trötta idag och kom ner till stranden rätt sent. Vilken skillnad det är nu jämfört med bara för en vecka sedan. Då var det knökfullt på stranden. Nu var det hur luftigt som helst.

Tanken var att vi skulle gå och köpa något enkelt att äta till lunch men när vi närmade oss Tofta Beach House så kände vi bara “go with the flow” så vi slog oss ner där och blev kvar resten av eftermiddagen.

En magisk plats att vara på en vacker sommardag.

Här kan man dricka goda drinkar och äta fräsch mat.

Min kaftan går nog tyvärr inte att få tag på men HÄR och HÄR finns två supersnygga som jag kan tänka mig. Man kan aldrig ha för många kaftaner eller hur?

I morgon är det vår sista lediga dag på Gotland för den här sommaren. Då ska vi hänga vid vår strandstuga i Gnisvärd tillsammans med min mamma. Det blir en perfekt avrundning på ännu en fantastisk gotlandssommar. Vi har varit här på ön sedan i början på juni och även om vi har jobbat en del av tiden så känns det på något sätt som att vi har haft en enda lång semester. Snacka om att miljön gör mycket för hur man upplever saker och ting.

Ha en fortsatt underbar lördagskväll!!!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  augusti 14, 2022

  Nej, där sitter man nog inte fel när vädret är ljuvligt.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   augusti 22, 2022

   Bästa stället i stan 🙂 Kram //Tina

Previous
ELVIS HAS LEFT THE BUILDING…