Familj

EN ASIATISK AFTON…

Hej svejs!

Hoppas att ni har en fin helg! Jag har ju kamperat ihop med min mamma nu i en vecka; först några dagar hemma hos henne och pappa och sen här hemma hos oss i Stockholm. Hon har fått möjlighet att i lugn och ro landa ner i allt och få fått umgåtts med oss och med alla våra ungar. Det har gjort henne gott och jag tror att hon är redo att möta vardagen där hemma nu. I morgon reser vi tillbaka till Gotland igen och det känns fint att landa ner i det vi har på gång i veckan.

Igår kväll var vi hembjudna till Johannes och Viktoria i deras supermysiga lägenhet och mamma fick krama på min son nr.2.

Vi drack bubbel…

… och lyssnade på vinyl.

Sen var det dags att fixa middag…

… och vilken middag… Vi blev bjudna på asiatisk mat som inte gick av för hackor. Så förbaskat gott allting! Johannes är fantastiskt duktig på att laga mat och Viktoria jobbar på Systembolaget så ni kan ju bara tänka er den kombon. En magisk måltid!

Klart man måste dricka sprit till asiatisk mat! Jag som vanligtvis inte dricker sprit tyckte faktiskt att den här var god! I Kina dricker man te eller sprit till middagen vilket är lite konstigt i vår värld men vi fick också ett vitt vin till maten som Viktoria valt ut. Magi!

Till dessert blev det tryffel och japanska chokladpinnar. Vi var i mathimlen kan jag säga…

Idag har vi firat en fin advent alla tillsammans och jag tror nog att jag har fått till några bilder som jag kan visa i morgon när vi landat in på Gotland.

Vi hörs!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *