EN BUKETT FRÅN MAMI…

Hej lördag!

Så skönt med helg. Solen skiner och vi ska strax åka på en liten utflykt tillsammans med fina vänner. Men först måste jag visa er buketten som jag fick med mig hem igår. Till Alla hjärtans dag fick vi en slant av min mamma att köpa något fint för. Just där och då var vi inte inne i Visby och kunde fixa det men igår slog jag till. Det blev några vackra franska tulpaner med lite utfyllnad. Enkelt och vackert.

Tack fina Mami!

Och titta här… det blev lite nytt till fönstret också. En hög kruka med en doftpelargon. Den passar bättre ihop med krusen jag köpte förra helgen.

Nu är det bäst att jag sätter fart här. Vi har lovat att fixa fikat till eftermiddagen och tiden springer iväg.

Ha en fin lördag så hörs vi lite senare!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
JAG ÄR TILLBAKA IGEN… OCH IGÅR ÅT JAG EN AV MINA FAVORITRÄTTER TILL LUNCH…