JAG ÄR TILLBAKA IGEN… OCH IGÅR ÅT JAG EN AV MINA FAVORITRÄTTER TILL LUNCH…

Hej Hej,

Ja här blev det en ofrivillig frånvaro från bloggen ett par dagar. När jag skulle gå in på bloggen så var den helt plötsligt blockerad och en text meddelade att det inte var en säker sida. Nu visade det sig att det var jag själv som var boven i det här dramat. Jag hade missat att verifiera en förnyelse av ett certifikat så när väl det var fixat så kom bloggen tillbaka igen lyckligtvis. Och osäker är den inte. Jag vet inte varför det där konstiga meddelandet kommer upp men bloggen är säkrad på alla möjliga sätt vilket känns tryggt. My mistake helt enkelt.

Men nu är jag tillbaka igen och vad har hänt sen senast då… tonårsprat har det blivit. Den lilla damen söker sommarjobb och den stora något mer långvarigt eftersom hon tar studenten i år. De är så smarta och drivna så det kommer nog att gå bra det här. De har ju sommarjobbat båda två, har en hel del erfarenhet med sig sedan tidigare och har fina referenser. Men CV och personliga brev ska dammas av och uppdateras vilket har varit fokus i veckan.

Det har också powerwalkats varje dag utom idag då jag helt enkelt inte fick till det och igår mina vänner så hämtade jag lunch på “Broman och son” i Gnisvärd. En av mina absoluta favoriträtter stod på menyn. Kroppkakor. Gudars så gott det var! Det är ju inget man svänger ihop själv bara sisådär direkt så när det står på menyn så gäller det att passa på. Jag fick vara ensam om den lunchen. Inte Pers cup of tea om man säger så.

Broman och son ligger i en gammal lada mitt emot vårt sommarhus som ligger precis vid havet. Att sitta här och äta god mat och få njuta av solnedgången är ett måste på sommaren. De har kämpat så grymt mycket det här senaste året för att hålla öppet och vi är många som gynnar dem så mycket vi bara kan.

Passade på att kolla till stugan och nu är det inte långt kvar tills vi kan hänga här igen med alla våra nära och kära.

Idag passade jag på att sluta lite tidigare för att åka in till Visby och fixa lite ärenden. Tog längre tid än jag trodde men nu är jag äntligen hemma igen. När man är här hemma på Gotland så träffar man alltid en massa trevliga vänner och bekanta som man pratar bort en stund med innan man får gjort det man ska. Det kan jag sakna i Stockholm.

Dags för mig att ansluta till kvällens middagsfix.

Ha en fin fredagskväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Sabelhagens olivlund-Maria
  februari 26, 2021

  Skönt att det löste sig med din blogg! Ja det gäller att gynna dom små restaurangerna så mycket man kan. Vi har två här i Särö som vi försöker gynna, för det är jus å mysigt med restauranger på gångavstånd.
  Så mysig er stuga är, så himla fin.
  Ha en fin helg
  Kram Maria

  • Monika
   februari 27, 2021

   Åh, älskar kroppkakor men helst ska de vara från Ninnis kroppkakebod på Öland. Min man gillar också kroppkakor. Jag har dock inte alltid gillat kroppkakor. Första gången åt jag en halv och den kämpade jag med med tårar i ögonen. Varför detta besvär, kroppkakor behöver man väl inte gilla. Jo i mitt fall kändes det som ett måste. När jag studerade var jag med i Kalmar nation. Den stora begivenheten där var årets kroppkakegasque. Vi gjorde kroppkakorna själva till alla gästerna, hundratals. När jag var gravid äcklade all mat mig utom kroppkakor. Lite otippat kanske men de gled ner som en dans.
   Kram Monika

   • tiname@live.se
    februari 27, 2021

    Kroppkakor är verkligen så himla gott! Jag har nog alltid gillat det så länge jag kan minnas men det är nog så att antingen så gillar man det eller så gillar man det inte. Min mamma brukar också göra väldigt goda kroppkakor men nus har vi inte kunnat umgås på det sättet det senaste året så vi får ta igen det framöver. Ha en fin helg! Kram //Tina

  • tiname@live.se
   februari 27, 2021

   Puuhhh… ja verkligen. Jag blir verkligen så nervös när sådant här händer. Blev lite stressad där ett tag. Hålla med dig. Vi vill verkligen gynna de lokala på det sätt som vi kan. Tack snälla! Ha en fin helg du också! Kram //Tina

 • Mamma C
  februari 27, 2021

  Kroppkakor är gott och det var väldigt länge sedan jag åt någon nu.
  Ha en fin lördag och tur att det ordnade sig med din blogg.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   februari 27, 2021

   Visst är det got!!! Tack och ja, nu är jag så lättad. Var så stressad där ett tag. Kram //Tina

Previous
IDAG GICK VI SÖDERUT…