Allmänt

EN BUKETT FRÅN TORGET…

Hej Hej!

Här står jag med en bukett i famnen. Jag hade precis bytt till nytt vatten och kom på att jag kunde visa er hur man enkelt kan få ihop en maffig bukett när man handlar på torgen här i stan; i det här fallet Odenplan. En hortensia, eucalyptus, några strån och en grej som ser ut som en ljus ”cigarr” om ni förstår vad jag menar. Sen är det klart. Det bästa med att handla på torgen är att det är så prisvärt men vi brukar köpa växter och blommor även i blomsterbutikerna här i omgivningarna. Vi vill helst gynna alla så vi varierar oss. Den här buketten gick på 200 kr. Helt ok pris, eller hur?

Brukar ni köpa en fredagsbukett som avslutning på veckan? Här blir det lite hur det faller sig men det blir nog oftast en lördagsbukett för oss när jag tänker efter.

Ja, det var den här tisdagen det och jag har hunnit med både jobb och träning idag trots en dålig start. Jag har sovit så galet dåligt i natt. Jag har vaknat stup i kvarten och haft så svårt att somna om, och så klart sov jag som hårdast när det var dags att gå upp. Jag var helt sänkt hela förmiddagen men sen tog det sig sakta. Men jag vet en som kommer att somna pang bom i kväll ha ha…

I veckan väntar lite av varje. Johannes kommer till oss i morgon. Han bor ju själv så han får umgås med familj och vänner utanför sitt eget hushåll. Det ska bli mysigt att få hem honom på middag. Sen väntar ett årligt återkommande läkarbesök och ett frissabesök för nu har jag bestämt mig för att mitt hairtalk ska bort. Det är härligt med lite fylligare hår men det kräver också en hel del skötsel. Jag behöver lite semester från mitt hår känner jag. Jag har en annan sak på agendan också. Märker ni att jag har mina gamla glasögon på mig? Ena skalmen på mina nya lossnade helt plötsligt i helgen. Sååå konstigt… det måste fixas till nu framöver. Jag tycker att själva glasen inte heller är helt optimala så jag ska passa på att kolla upp det också.

Nu ska jag fixa en fruktsallad att mumsa på här. Inte för att jag brukar äta massa onyttigt på vardagskvällarna direkt men det har blivit lite mycket med bullar från Lillebrors bageri den senaste tiden. Märks på kläderna… dags att växla upp…

Vi hörs!

KRAM!

7 Comments

  • tiname@live.se

   Visst är det härligt! Vi har samma fast i miniformat här vid Odenplan och S:t Eriksplan. Sååå fina blommor till bra pris! Kram //Tina

 • Ulrica

  Åh dom där bullarna.. himmel vilken tur att jag inte bor i närheten av ett bageri av den kalibern :).
  Vilken underbar bukett!!! Det där badkaret till vas kräver ju sina blommor för att det ska funka. Jag glömmer aldrig när jag fick hem den vasen och första gången hade köpt ett 10-pack tulpaner på ICA och tog med hem och var så förväntansfull över att få stoppa ner dem i vasen.. jo, helt riktigt så typ drunknade ju dom där små tulpanerna och jag höll på att skratta ihjäl mig :-).

  Vad märkligt med brillorna – hoppas det löser sig snabbt! Och du.. du är minst lika vacker utan extensions <3

  KRAM Ulrica

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *