VÅRT KÖKSBORD JUST NU…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Designtorget, Åhlens, Confident Living, Cervera och H&M Home.

Hej onsdag!

Äntligen tittade solen fram och den var så välkommen. Helt plötsligt blev det ljust idag och himlen är klarblå. Det känns en aningens lyxigt när vi nu är några dagar in i november.

Så här ser det ut på vårt köksbord just nu. Buketten i Stubbe-vasen från Svenskt Tenn som jag visade igår, nya ljuslyktor och en ny ljusstake. Det var dags för lite förändring. Jag är också lite sugen på att låta de rosa dansade donnorna få vila ett tag och sätta upp något annat. Jag vet inte vad än men kanske en annan tavla eller ett skåp. Vi får se.

I ett av våra hus på Gotland har vi också ett gäng ljuslyktor som jag hittat på loppis. I det HÄR inlägget kan ni se vart de står just nu.

Ljusstaken “Kulan” hittar ni HÄR. HÄR finns den i en större storlek som man kan ställa ett blockljus på. Ljuslyktorna kommer från Olsson & Jensen men liknande finns HÄR, HÄR och HÄR.

Det finns väl en risk att jag kommer att gå bananas här hemma nu vad gäller inredning eftersom det finns så mycket begränsningar på många andra plan och man inte kan göra så mycket ute nu framöver. Jag ser oron i Pers ögon och hör hans inre röst säga “det här kommer att bli dyrt”. Det finns nog skäl till det ha ha.

Nu har vi plockat ihop hemmakontoret för idag och ska börja förbereda middagen inför att Johannes kommer. Det ska bli så mysigt att få träffa honom igen och snacka bort några timmar.

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 Comments
 • dianasdrömmar
  november 5, 2020

  Så fint ni har det kram

  • tiname@live.se
   november 5, 2020

   Tack snälla! Kram //Tina

 • Monika
  november 5, 2020

  Ser ingen Daggvas på ditt köksbord däremot vasen Stubbe 😉
  Kram Monika

  • tiname@live.se
   november 5, 2020

   Helt rätt iakttagelse! Jag bytte plats på Dagg-vasen och Stubbevasen så det gick lite snabbt där i vändningarna. Tack för inspel. Ändrat nu 🙂 Kram //Tina

 • Lena - gott för själen
  november 7, 2020

  Och gissa om jag kommer att gå bananas när det gäller inredningsshopping när väl vårt nya hus är klart! Har man flera års uppdämt behov så är det lätt att bli galen 😉

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   november 8, 2020

   Haha, ja jag kan tänka mig det. Vilken härlig känsla ändå! Kram //Tina

 • Ulrica
  november 26, 2020

  Så otroligt fint!! Varför inte använda något av dina foton och framkalla och sätta i ram vid köksbordet?
  KRAM Ulrica

Previous
EN BUKETT FRÅN TORGET…