Familj

STUNDER AV LYCKA…

Att fånga en uppstyrd bild på de här två små skatterna är minsann inte det lättaste haha. Men det är ju så det är med barn; de sitter aldrig stilla en endaste sekund. Precis som det ska vara!

Gårdagen var verkligen fylld av stunder av lycka eftersom vi hämtade upp Loa på skolan och sen Majken på förskolan. När de kommer springandes, hoppar upp i ens famn och man får hårda kramar när man kommer, ja då dör man ju nästan en liten smula. Det blev en sväng in på ett fik på vägen hem till oss såklart. Det har typ blivit en rutin nu som blir svår att ta sig ur. Men det är så mysigt så det gör vi så gärna.

De får ju alltid önska mat när de är hemma hos oss och det blev en favorit i repris; Pers pannkakor med hallonsylt och grädde. Ja sen rasslade timmarna iväg och pappan kom och hämtade upp två barn som inte var så pigga på att följa med hem. Älskade ungar!

Idag har jag varit på Arlanda och jobbat och nog tyckte jag att det var lite ljusare ute när jag packade ihop för att åka hem igen. Det var i alla fall inte becksvart som det brukar vara. Tänk att man kan njuta så mycket av doften av flygbränsle efter att under nästan två års tid mötas av en tom flygplats när man kom till Arlanda. Tom på både flyg och människor. Det är så bisarrt att jag nästan inte tror på att det faktiskt har hänt. Nu sjuder flygplatsen av liv igen och det är en skön känsla. Det är en fantastisk start på jobbdagen att gå igenom terminalen och möta alla glada människor som är på väg någonstans. Älskar det!

I morgon kör vi fredag. Vi hörs!

KRAM!

2 Comments

 • Lena - gott för själen

  Hej svejs!

  Nu har jag äntligen tagit mig tid att läsa ikapp här under några dagar, då och då. Alltifrån härliga resor med vänner, fester och middagar med vänner och familj, barnbarnsmys, kläder och inredning. Och vardag förstås. Så mysigt att få ta del av.

  Jag kan tänka mig hur otroligt märkligt det måste ha varit på Arlanda när det var som värst. Jag var ju aldrig där då, av förklarliga skäl, men kan förställa mig. Det är en väldigt speciell känsla, som jag älskar, att gå där på terminalen och skrota. Känna doften och pulsen. Love it!

  Ha en fin helg, när det är dags!

  Kram Lena

  • tiname@live.se

   Hej fina Lena! Tack för din fina kommentar <3. Håller med dig; flygplatskänslan är speciell och det var så konstigt att vara där när allt var stängt och öde. Det är ju just pulsen som är så härlig. Ha en fortsatt fin helg! Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *