HÄLSNINGAR FRÅN MALLORCA…

Förlåt för sen uppdatering här på bloggen… Här på Mallorca går det i ett kan jag säga och jag ska inom kort dela med mig av allt härligt vi gjort sen vi kom hit i tisdagskväll, men idag tittar jag i alla fall in en snabbis och säger hej. Vi är ju 25 vänner som umgås och har det härligt ihop här i Illetas under några dagar. Igår var vi exempelvis på en magisk båttur och idag har vi legat på stranden och druckit Cava Sangria. Nu har vi piffat oss och strax kommer en buss och hämtar upp oss för middag inne i Palma.

Ha en härlig lördagskväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  september 18, 2022

  Låter som ni har det toppen på ön en bit bort från mig.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   september 21, 2022

   Ja vi var inte allt för långt borta :-). Kram //Tina

Previous
EN FAVORIT I REPRIS… NU ÅKER VI TILL MALLORCA IGEN…