Allmänt

EN GALET ROLIG AW I VISBY…

Jag nämnde ju för er att i fredags var vi på en härlig AW hemma hos fina vänner tillsammans med en hel hop med grymma människor. Några av dem var också med på Mallorca där vi var i september och med ett sånt här roligt gäng så vet man redan innan att det kommer att bli riktigt kul. Vi fick massor av gott att äta och dricka och sen var det klackarna i taket varvat med skratt och samtal hela kvällen lång. Liiite längre kväll än vad en vanlig AW brukar hålla på.

Här kommer ett litet bildregn från kvällen…

Deras utsikt… jag döööör så fin den är.

Och här har vi värdparet som förutom att ordna en grym kväll också fixade ett roligt och genomarbetat musikquiz. Mitt lag vann inte kan meddelas… En någon suddig bild men vid det laget var vi lite allmänt suddiga så det speglar stunden tänker jag.

Nu är vi tillbaka i Stockholm igen och en intensiv jobbdag har avverkats. Jag har varit ute på min dagliga promenad och kört mitt rehabprogram. Så tråkigt men nödvändigt. Tänk att det redan har gått två veckor, precis idag, sen jag opererade min rygg. Jag har haft några bakslag när jag har gjort för mycket av något men så länge jag varierar mig så brukar det kännas väldigt bra. Ingen nervsmärta, ingen värk och inget ont från såret. I morgon ska jag på återbesök och ta av bandaget och det ska bli spännande att få se hur det ser ut där bak.

Jag känner mig redo för take off om några dagar!!!

KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *