Allmänt,  Mode

RECEPT PÅ BRUSCHETTA OCH TIPS PÅ SNYGGA SNEAKERS…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos och Bubbleroom.

I helgen när vi hade vänner över på eftermiddagsbubbel så bjöd vi bland annat på bruschetta och jag lovade er att återkomma med receptet så här kommer det!

Den ni ser på översta bilden är en lite mer matig variant och HÄR hittar ni receptet på Thomas underbara bruschetta. Magiskt gott!

Och HÄR hittar ni receptet på en bruschetta med tomatsalsa. Snåla inte med vitlöken är mitt tips!

Båda sorterna är perfekta som tilltugg till en fördrink eller tillsammans med andra smårätter om man bjuder in till en AW eller liknande. Det mesta går att förbereda innan och sen svänger man ihop det sista precis innan gästerna kommer.

Hoppas att ni gillar dessa lika mycket som jag gör!

Idag har jag inhandlat årets sneakers. Jag sliter ut minst ett par varje sommar och HÄR hittar ni dem. Så sköna och prisvärda så de vill jag verkligen tipsa er om. Det finns bara två par kvar i lager till det här priset just här så skynda fynda om ni går i sneakerstankar och prickar in rätt storlek. HÄR finns de också men med gulddetalj istället för i silver. Man får lägga till 100 kr men det finns betydligt fler storlekar att välja på.

Nu ska jag inventera vad jag har i sommargarderoben inför resan. Jag tror att jag har det mesta men något litet kanske jag behöver fylla på med. Alltid roligt med något nytt eller hur?

Vi hörs!

KRAM!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *