EN GOTLANDSHELG I FEBRUARI…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Cervera och Åhléns.

Oj vad snabbt det gick. Ips vips så var den här helgen förbi. Vi som tyckte att vi hade oceaner med tid igår blev smärtsamt medvetna om att så var inte fallet. Eftersom vi hade bjudit hem vänner på middag i går kväll så hade vi handlat hem allting redan i fredags… trodde vi. I godan ro tog vi en promenad längs med stranden igår tills jag kom på att vi så klart hade glömt några grejer. Så jag fick ta en sväng in till Visby för att handla det som fattades. När jag skulle börja förbereda maten när jag väl kom hem så upptäckte jag att den stora kastrullen som jag skulle använda inte funkade på den nya induktionshällen och då blev det ju lite stresspåslag. Per fick helt enkelt kvista in till Visby och köpa en ny kastrull. Typiskt oss!

Vackert och rofyllt som alltid men kallt och ruggigt.

När jag var inne i Visby passade jag på att köpa en fin torkad bukett. Som floristen jag handlade den av sa; “den kommer att vara lika fin när ni kommer över till Gotland nästa gång”.

Gårdagskvällens dukning. Och att gästerna var lite sena hem till oss gjorde ju ingenting eftersom vi också var sena med våra förberedelser. Men en kul och härlig kväll fick vi tillsammans. Så mysigt och lyxigt att ha vänner så nära här i Tofta.

Vårt porslin som vi har haft i några år nu och som jag älskar finns HÄR till nedsatt pris. Linneservetterna har vi köpt HÄR.

Mot kvällen idag var vi bjudna på middag hemma hos min fina mamma.

Skaldjur, rökt lax, ostar med kex, frukter och allt möjligt gott blev vi bjudna på så när vi åkte hemåt igen var vi så galet mätta. Mamma har landat in så bra i sin nya lya och trivs så himla bra där vilket känns så tryggt och bra!

Nu sitter vi här hemma i soffan och njuter av tystnaden och lugnet. Nu ska själen få sitt under den dryga veckan vi kommer att vara här tänker jag. Välbehövligt.

Ha en fin uppstart på nya veckan!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  februari 13, 2023

  Tur att era gäster var lite sena så att ni hann det ni skulle göra 😉.
  Så härligt att din mamma kommit till rätta i sitt nya hem och att hon trivs med.
  Ha en fin och bra vecka nu.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   februari 15, 2023

   Eller hur! Ja, jag är så glad för hennes skull. Tack detsamma! Kram //Tina

Previous
HEJ DÅ STOCKHOLM… HEJ GOTLAND…