Mode

KÄRLEKENS DAG…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lindex, Åhléns och MQ MARQET.

Igår var det ju kärlekens dag och vi lyxade till det lite med en extra god frukost och gav varandra små presenter. Vi brukar också äta något gott till middag men igår var vi hembjudna till fina vänner så det var ju lite extra glammigt att inte behöva laga och fixa själva.

En liten presentkasse med grejer på temat ”Kärlek” tog vi med oss.

En lyxig fördrink fick vi så fort vi klev in genom dörren till deras übersnygga nyrenoverade kök/allrum. Wow säger jag… man har ju bara lust att riva ut allt här hemma nu.

Vackra både på insida och utsida!

Så lyxigt att få slå sig ner här vid det vackert dukade bordet..

… och bli bjuden massor av gott! Kaffemuggarna är de vi köpte på Form från Skå för några veckor sedan.

Kolla in golvet. Hur snyggt!!! Jag hade på mig min favoritklänning som ni hittar HÄR. Min mamma har samma i röda toner som ni såg i mitt förra inlägg HÄR. Mitt breda svarta skärp finns HÄR. Idag har jag på mig en annan av mina favoritklänningar som jag visat er tidigare. HÄR finns den.

Nu har vi precis kommit hem efter en sväng in till Visby för att fixa några ärenden och i kväll ska vi umgås med de yngsta i familjen igen. Sååå mysigt! Även om vi har fullt upp här på ön så har jag ett skönt lugn i kroppen. Det är säkert tystnaden här ute på landet som påverkar.

Ha en fortsatt fin onsdagskväll!

KRAM!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *