Allmänt

HEJ DÅ STOCKHOLM… HEJ GOTLAND…

Nu har vi landat in här hemma på Gotland igen. Jag var lite orolig inför resan med färjan över eftersom det var stormigt väder igår natt och även under dagen igår. Vi har till och med känt av det hemma i Stockholm men det var lugnt… eller lugnt kanske var att ta i; visst rullade det lite men inte på något sätt stökigt på sjön. Vi kunde äta lunch, ta en fika och jobba utan problem. Men det låg spypåsar lite överallt (nya oanvända alltså…) så jag förstod att resan upp till Nynäshamn tydligen hade varit lite mer stökig.

När vi kom i land så handlade vi det vi behövde, fikade hos min mamma som jag inte träffat sen i oktober och sen körde vi ut till Tofta. Så mysigt att få komma hit igen. Så tyst, lugnt och rofyllt. Per bar in allting och jag tände kaminen, vred upp värmen, satte på vattnet och fixade igång internet. Samma rutin som alltid.

Sen sippade vi lite på rödvinet; en fredag när den är som bäst.

Längtar efter att det där svarta kaklet är ett minne blott. Istället ska det bli en grå puts som går i samma nyans som betongen i bänkskivorna. Förhoppningsvis ska vi få till en avstämning med snickaren i veckan.

I kväll kommer fina vänner hit på middag hos oss och i morgon är vi bjudna på skaldjursplanka hos min mamma men däremellan ska vi hinna med sköna promenader vid havet och varva ner precis så som man bara kan göra just här.

Ha en fortsatt fin lördag!

KRAM!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *