Allmänt

EN HÄRLIG KVÄLL MED TEAMET…

Nu har jag stängt igen den här jobbveckan och tagit helg! Jag älskar att vara på jobbet på fredagar. Alla är förväntansfulla inför helgen och det märks på stämningen. Det spelas musik i ljusgården och lugnet lägger sig. Att jobba hemifrån i all ära men att få komma hem från jobbet på en fredag och gå in i helgen är en helt annan upplevelse än att stänga igen datorn här hemma och få till känslan sekunden efter att ”nu är det helg”. Jag jobbar hellre hemma en måndag eller tar ledigt en måndag som jag nu kommer att göra. Jag har jobbat så mycket så nu behöver jag en ledig dag för att samla ihop lite av varje som fått stått tillbaka de senaste två månaderna. Jag har några ideér om vad jag kan göra på måndag men vad, det får dagsformen avgöra. Gillar det upplägget. Go with the flow!

Igår kväll var jag på en härlig AW med mitt team. Vi firade av vår fd chef… eller rättare sagt teamet firade av henne eftersom jag fortfarande har henne kvar som chef. Till saken hör att det var så längesen vi gjorde något privat ihop så alla var så taggade. Snudd på övertaggade faktiskt haha. Valet föll på AQUI tapasbar på Kammakargatan här i Stockholm. En genuin spansk tapasrestaurang där jag aldrig varit tidigare.

Lokalen var kanske inte av det senaste snittet men mat och service var tippelitopp. Så bra priser på maten och det fanns så många olika rätter att välja mellan. Typ 47 + några till som är hela rätter. Det finns något för alla. Portionerna var också rejäla och man fick in maten hyfsat snabbt. Inget krångel med att man måste bestämma sig innan vad man vill äta, inga ”böter” om man får ett avhopp i sista stund (väldigt vanligt här i Stockholm :-(). Vi skulle ha varit 11 men blev 8. Det var heller inga problem med att dela upp notan. Bra ställe måste jag säga.

Mina rätter är inte med på bild. Missade att fota dem av någon anledning men jag åt Gambas, Kammusslor och friterade Halloumisticks. Svingott och jag blev ordentligt mätt.

Nu är inte alla i teamet med på den här bilden. Någon hade gått hem och några kunde inte vara med av olika anledningar men vilket crew… ja ni ser ju vilken energi de utstrålar. Den här kvällen lever vi på länge!!! Älskar att få jobba med dem. De är så galet kompetenta och ödmjuka, är fulla av skön humor och sprider enormt mycket glädje och kunskap omkring sig varthän de än befinner sig. Tänk att just jag fått chansen att få staka ut vägen framåt tillsammans med bästa gänget. Nu ska vi göra stordåd!!!

Men ikväll blir det inga stordåd gjorda. Vi har ätit lite god mat och nu hänger vi här i soffan och planar ut. I morgon väntar en mysig vinlunch med vänner.

Vi hörs!

KRAM!

4 kommentarer

  • Lena - gott för själen

    Vilken härlig kväll! Men va?! Böter?! Har aldrig hört talas om det på restauranger. Vad då, så de i gänget som kommer till det bokade bordet får betala för sina avhoppade vänner?! Så man kan bli bestraffad för att man är sjuk? Typ. Frågorna är många 🙂

    Kram Lena

    • tiname@live.se

      Ja det stämmer. Om man är ett stort sällskap. Vi skulle ha varit 11 men blev bara 8. På vissa restauranger måste man äta från en fastställd meny när man är så många och är det någon som lämnar sent återbud så får man betala menypriset för de som inte dyker upp. Inte helt ovanligt dessvärre. Kram //Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *