Inredning,  Mode

EN HÄRLIG LÖRDAG…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lindex, Lyko och Granit.

Nu har vintern kommit till Stockholm. Det ligger ett lager snö nu och det är svinkallt. Hoppas att det kan få vara så här fram till jul & nyår. Vi tog 2:ans buss ner till Stureplan igår och mötte upp fina vänner för en lunch på Grodan. Det var så längesen vi sågs så vi hade massor att prata om.

Mina favoritbyxor just nu hittar ni HÄR. 25% på allt för medlemmar just nu.

Sen var det dags att säga hej då.

Vi gick förbi Nespresso och köpte kaffekapslar, sen vidare till…

…NK för att kolla på årets julskyltning. Alltid lika fint och magiskt!

Blev också påmind om att vi ska köpa årets Blossaglögg. Inte den alkoholfria… båda flaskorna ser nästan exakt likadana ut så det är lätt ta fel.

Hemma i våra kvarter igen.

Gick förbi Ritorno och köpte en chokladboll. Bästa chokladbollen i stan. Vi tände en brasa i öppna spisen när vi kom hem och sen var det sådär mysigt som det bara kan vara när man kryper upp i soffan med en mugg te och känner hur värmen sprider sig i kroppen.

Idag har vi varit ute och snurrat ”på stan” här i Vasastan och på Kungsholmen. Vi köpte lite grejer till advent och jul. Den HÄR brukar vi använda både som tekanna och glöggkanna. När vi har glögg i den så tar vi bara bort tesilen. Nu har vi två. Vi köpte också den HÄR och en ny ljusslinga till balkongen som vi ska sätta upp när byggnadsställningarna kommer bort. Den hittar ni HÄR. Bäst att passa på nu när det är så bra pris på allt.

Jag passade också på att klicka hem den HÄR. Den här håroljan är så bra! Och det bästa är att den också har ett värmeskydd när man ska föna, locka eller platta håret. Även den HÄR och den HÄR klickade jag hem.

I morgon är jag ledig vilket känns hur lyxigt som helst. Vet inte än vad jag ska fylla dagen med. Det får helt enkelt bli utifrån vad jag känner för när jag vaknar i morgon.

Ha en fin söndagskväll!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *