EN KVÄLL I SUMPAN…

Hej allesammans!

Jag är så galet glad över att vår Vendela har flyttat hit till oss i Stockholm. Och jag är också extra glad över att hon numer bor i Centrala Sundbyberg som ligger fem minuter med pendeln härifrån Odenplan där vi bor. Så lyxigt att kunna sladda hem till henne efter jobbet och bli bjuden på världens godaste middag. Precis som jag blev igår kväll. Hon har det så mysigt i sin lilla 2:a och det är ett alldeles perfekt boende för henne. Jag är så lycklig över att hon trivs så bra i sin lägenhet, att hon trivs med sina studier och med alla kompisar som hon har lärt känna här i Stockholm.

Älskade unge!

Hon trollade från en Scampipasta som inte gick av för hackor. Herrejösses så gott det var.

Och sen skulle jag försöka att vara lite allvarlig när hon skulle fota mig… det gick ju sådär…

En kväll med härliga samtal och mycket skratt. Tänk att hon är vuxen nu mitt lilla flickebarn och att vi kan sitta här och äta pasta med rödtjut i glasen och prata om livets alla mysterium. Jag är så tacksam!

Nu väntar vi in ett annat av våra flickebarn. Philippa är på väg hem hit och skall hänga med oss i helgen. Ytterligare en älskad unge i vår stora familj!

Ha en fin fredagskväll och en härlig uppstart på helgen!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • mamma C
  januari 15, 2022

  Så mysig kväll du haft.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   januari 16, 2022

   En sååå mysig kväll! Kram //Tina

Previous
NÄR MAN HAR BOKAT AV EN RESA FÅR MAN LÄNGTA TILL NÄSTA…