Allmänt,  Familj

NÄR MAN HAR BOKAT AV EN RESA FÅR MAN LÄNGTA TILL NÄSTA…

Hej Hej!

Nu har jag kommit över min besvikelse över att vi inte kommer iväg till Gran Canaria i mitten på februari och blickar i stället framåt mot nästa resa som vi har inbokad i slutet på mars. Det är ingen långväga resa direkt men en vecka i Sälen med hela familjen är ju verkligen något att se fram emot. Tänk att det snart är två år sedan vi var där med hela vårt crew senast. Det känns helt overkligt att det har gått så lång tid.

När vi åkte dit så var det precis innan man började att prata om att stänga ner alla skidanläggningar i Sverige så vi hann precis dit innan allt brakade loss på allvar. Vi hade en jättefin vecka med vackert väder och jag är så glad över att vi hann med den innan allt blev som det blev.

Att få åka på skidsemester med alla ungar är bland det bästa vi vet. Vi brukar alltid bo mitt i backen så att alla kan åka hur och när man vill eftersom alla är i olika åldrar och har olika behov. Sen sammanstrålar vi för fika, lunch och/eller en Aperol Spritz i solen utanför huset när man känner sig färdigåkt.

I år är det Majkens tur att få lära sig att susa nedför backarna. Det ska bli så spännande att följa hennes skidresa. Hon var ju så liten då för två år sedan men nu är hon mer än redo!

Och jag är också såååå redo för en skidsemester med familjen. Har saknat det!!!

Ha en fortsatt fin kväll!

KRAM!

9 Comments

 • Lena

  Har precis kommit hem efter en vecka i Sälen med barn och barnbarn, underbart. Första gången för mig i Sälen, vi har tidigare varit flera gånger i Björnrike när barnen var små. Bor ni alla i samma stuga och var i Sälen?

  • tiname@live.se

   Visst är det underbart med skidsemester! Vi har varit runt på olika skidorter men allra mest har vi varit i Sälen och då bor vi alltid mitt i backen på Vintergatan i Lindvallen. Precis bredvid Ski Lodge. Vi bor alla i samma boende vilket funkar för oss. Det finns gott om sovrum och två badrum och ett allrum och vi brukar återkomma till samma boende år efter år. Kram //Tina

  • tiname@live.se

   Precis! Håller tummarna för att det inte dyker upp något ytterligare som ställer till det. Kram //Tina

 • Helene

  Härligt med en skidresa på vårvintern bästa tiden i fjällen😊Just nu är vi glada att vi är hemma från ovädret uppe i stugan fy tusan vad det regnar där uppe.
  Här hemma ser det ut som vår men det kommer säkert mer snö.
  Kram Helene🌷

  • tiname@live.se

   Visst är det härligt i fjällen just då! Jag förstår att ni är glada över att ni inte är på plats där just nu. Verkar stökigt… Kram //Tina

 • Sallyshus

  Meeeeeen åååååå….
  Jag viiiiil ooooooxåååååå….
  Haha…
  vad underbart att åka hela familjen…
  Vi skulle också åka till fjällen i år men vi har inte tagit tag i det….kanske skulle kolla om det finns några stugor kvar att hyra någon vecka…
  Kram fina du och ha en härlig helg!

  • tiname@live.se

   Jaaaa det är så fint och härligt på alla sätt och vis! Ja kolla upp pronto! Härligaste semestern ju :-). Kramar tillbaka och ha en fin helg ni också! Kram Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *