EN KVÄLL PÅ LINDGÅRDEN…

Igår kväll ville mamma bjuda oss döttrar med respektive på middag på Lindgården så efter att vi druckit ett glas bubbel hemma hos henne så tog vi en taxi ner till Lindgården som ligger i Visby innerstad. Och vilken kväll vi fick! Vi kunde inte ha valt en bättre. Det är helt magiskt att få sitta där i “parken” och äta middag. Det var varmt, vindstilla, god mat och perfekt service.

Vi har inte varit bortskämda med den här typen av kvällar i sommar så det här blev verkligen ett fint sommarminne!

Här kan man dricka de godaste gindrinkarna från ginbaren.

Det finns massor av mysiga små prång där man kan slå sig ner för ett glas eller en middag.

Efter middagen var vi på väg hem men då ville mamma att vi skulle fortsatta till Stora Torget för att ta ett glas på Bolaget.

Rätt coolt ändå. Mamma fyller 83 år i år och ville inte gå hem i första taget. Äpplet faller inte så långt från äppelträdet uppenbarligen för jag är ju precis likadan haha!

Men till slut var det dags för oss att ta 10:ans buss hem till Tofta igen. Så tacksam för den här kvällen tillsammans med henne!!!

Idag har vi gått in i vår tredje jobbvecka. Nu märks det att många börjar komma tillbaka efter sina ledigheter så den här veckan kommer nog att gå i lite högre tempo. Strax är vi på väg till fina vänner på en “sista” middag för den här gotlandssvängen. Det känns lite vemodigt för vi har haft så himla roligt tillsammans hela sommaren. På onsdag åker vi tillbaka till Stockholm igen och nu taggar vi upp för höst- och vintersäsongen. Vi brukar se till att ses så fort vi kan även då; här på ön eller i Stockholm. Det blir bra det med!

Ha en fin måndagskväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Mamma C
  augusti 14, 2023

  Vilken mysig kväll ni fick. Och så härligt att vädret var med er också.
  Kram CArin

  • tiname@live.se
   augusti 15, 2023

   Ja det blev verkligen en jättefin kväll! Kram //Tina

 • Lena - gott för själen
  augusti 15, 2023

  Vilken härlig kväll ni verkar ha fått! Vilken tuff mamma du har som vill fortsätta “festa”. Härlig livsglädje som är perfekt att ta fasta på.

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   augusti 15, 2023

   Ja hon är härlig! Hon är kanske inte lika partyglada som vi men hon gillar att vara med, umgås med folk och sippa på ett litet glas vin. Kram //Tina

Previous
EN FÖRSENAD MORSDAGS-PRESENT…