EN KVÄLL VI LEVER LÄNGE PÅ…

Vilken härlig kväll vi hade igår tillsammans med våra roliga, härliga och vackra vänner M&M. Ni vet en sån där kväll som man kommer att leva länge på. En kväll att plocka fram ur minnet när hösten kommer och vi sitter där uppe i Stockholm i vår lägenhet utan vänner och känner oss ensamma…
 Vi kommer att sakna de här två väldigt mycket men som tur är så hänger de ofta i Stockholm så vi ska nog få till det ändå utan att det blir för långt mellan gångerna. Och förhoppningsvis vill våra vänner vi har i Stockholm umgås med oss då och då också…det ordnar sig nog.
Det blev en enkel sommarmiddag igår. En sommarsallad med grillad kyckling och potatis som bas och sen blandade vi i allt möjligt som vi tycker om; färska tomater, soltorkade tomater, gurka, avokado, purjolök, svarta och gröna oliver, fetaost, groddar, solrosskott och krutonger. Till det ett franskt rött vin; Plan de dieu från Domaine des Pasquiers som är så gott (jag tror att vi har knäckt den där franska vinkoden nu :-), ett levainbröd från Tofta Strandbageri och en dressing gjord på råsocker, salt, vitpeppar, balsamvinäger, olivolja, matolja och vitlök.
Enkelt och gott!
Jaha, nu finns det ingen återvändo… vädret är dassig och inne i Visby väntar huset på att tömmas så det är bara att bita ihop och ta ett rejält tag. Baksidan med att flytta.
Ha en fin fredag!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
EN SVÄNG TILL STOCKHOLM…