Allmänt

EN LITEN AKUTUTRYCKNING…

Ja idag fick jag pallra mig upp tidigt för en liten akututryckning. Igår var vår lillpojke på akuten efter att ha landat så olyckligt på ena foten när han var på Skansen i söndags och det visade sig att ett ben i foten är brutet. Det innebär att han inte får åka skidor när vi ska åka upp till Sälen om några veckor och han är så ledsen. Han har sett fram emot det så mycket och jag är så ledsen för hans skull. Nu får vi hitta på en massa andra roliga saker den där veckan så klart men visst är det typiskt…

Hur som helst så behövdes lite hjälp i morse i samband med lämning av det lilla flickebarnet på förskolan så jag hann bara med en snabb kopp te innan jag susade iväg.

Efter jobbet susade jag dit igen med en kasse med små överraskningar som han kan pyssla med nu när han inte kan vara på förskolan. Det tyckte jag att han var värd!

Då är vi äntligen inne i mars, det är den stora semmeldagen idag, vi har redan rasslat av två dagar av den här jobbveckan och i morgon vid lunchtid dundrar tonåringarna i familjen in här hemma. Philippa mellanlandar här innan hon reser till Tyskland för att umgås med sina kusiner men Lilly stannar här hos oss och reser med oss ner till Gotland i slutet på veckan. Det ska bli mysigt!

Och vet ni… på torsdag ska jag åka in till jobbet. Wiiieeee så roligt det ska bli. Jag har en hel lista med grejer jag behöver fixa på plats. Det är ju ett bra tag sedan jag var där.

Ha en fin tisdagskväll. Vi hörs!

KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *